Κανείς δεν θέλει να καθίσει δίπλα στην Tiffany Trump στο NYFW

Η μικρή κόρη του Trump δέχεται bullying από τον κόσμο της μόδας.

Αφροδίτη Σακκά
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚΑ Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017
Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017
www.visualhellas.gr

Από την έναρξη του New York Fashion Week, η Tiffany Trump έχει εμφανιστεί στο front row διάφορων shows, όπως, Taoray Wang, Philipp Plein, Dennis Basso και το πιο πρόσφατο, Vivienne Tam. 

Και ενώ η Tiffany δεν έχει εμπλακεί καθόλου στα πολιτικά, απ’ ότι φαίνεται το επώνυμό της (το οποίο έχει προκαλέσει ιδιαίτερες αναταραχές ανάμεσα στους σχεδιαστές και γενικά στην βιομηχανία της μόδας) ήταν αρκετό για να απωθήσει μερικούς καλεσμένους από δίπλα της, στο front row.

Σύμφωνα με αναφορές από το show του Philipp Plein την Τρίτη, καλεσμένοι και editors ισχυρίστηκαν πως διάφοροι έφυγαν απ’ τις θέσεις τους αλλά και από το show ολοκληρωτικά, με σκοπό να μην βρεθούν δίπλα στην Trump.

Υπάρχει, μάλιστα, μία φωτογραφία η οποία κάνει τον γύρο των media εδώ και κάποιες μέρες, την οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η πρώην δημοσιογράφος του Wall Street Journal, Christina Binkley, στην οποία φαίνονται δύο άδειες θέσεις δίπλα από την Tiffany Trump.

“Κανείς δεν θέλει να καθίσει δίπλα στην Tiffany Trump στον Philipp Plein, οπότε μετακινήθηκαν και οι θέσεις δίπλα της είναι άδειες”, έγραψε η Binkley στη λεζάντα.

Με αφορμή το παραπάνω και κάποια ακόμα tweets, η παρουσιάστρια του ‘The View’ , Whoopi Goldberg, προσκάλεσε δημόσια την Tiffany να κάτσουν μαζί στα επόμενα shows του Fashion Week λέγοντας: “Ξέρεις τι, Tiffany, έχω να πάω δύο ακόμα shows. Δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί, αλλά θα έρθω να κάτσω μαζί σου”, είπε η Goldberg στην εκπομπή. “Γιατί κανείς δεν μιλάει για πολιτικά. Παρακολουθείς τη μόδα. Δεν θέλει να μιλάει για τον μπαμπά της. Παρακολουθεί μόδα.”

Και η Trump φυσικά, δέχθηκε την πρόσκληση με ένα tweet.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: NEW YORK FASHION WEEK| CELEBRITIES| TIFFANY TRUMP
MORE FOR YOU