Για ποιο λόγο η Melania και ο Barron Trump επισκέφθηκαν το Λευκό Οίκο;

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψή τους.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017
Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017
www.visualhellas.gr

Ο δεκάχρονος γιος του Donald Trump, Barron μαζί με τη μητέρα του, Melania έκαναν χθες την πρώτη τους επίσημη επίσκεψη στο Λευκό Οίκο, από τότε που ο νέος Πρόεδρος της Αμερικής ανέλαβε τη θέση του. Ο λόγος της επίσκεψης σύμφωνα με δημοσιεύματα ήταν για να επιβεβαιωθεί πότε θα μετακομίσουν μητέρα και γιος. Το ΤΜΖ αναφέρει ότι τον Ιούνιο, η Melania Trump ως Πρώτη Κυρία της Αμερικής, μαζί με το γιο της, Barron θα γίνουν μόνιμοι κάτοικοι του Λευκού Οίκου, στην οδό 1600 Pennsylvania Ave. Με άλλα λόγια θα πρέπει να αποχωρίσουν από τον Trump Tower που τόσο αγαπούν οικογενειακώς.

Στα δημοσιεύματα αναφέρεται ότι ο πατέρας του Barron, έχει επιλέξει ακόμα και το σχολείο του, το οποίο θα ξεκινήσει από το επόμενο τρίμηνο. Από την άλλη το προσωπικό του Λευκού Οίκου προετοιμάζει τους χώρους, αλλάζοντας χρώματα στους τοίχους και γενικότερα τη διακόσμηση, για να υποδεχθεί τη νέα Πρώτη Κυρία, Melania Trump. 

Σε αυτή την επισκέψη της Melania δε γίνεται να μην αναφερθούμε στην chic εμφάνισή της. Η ίδια επέλεξε ένα κόκκινο Gucci φόρεμα και παλτό, το οποίο συνδύασε με Jimmy Choo γόβες. Μία κομψή εμφάνιση που ταιριάζει απόλυτα στην Πρώτη Κυρία της Αμερικής. 

5 photos

Στις 20 Μαρτίου, σε δύο ημέρες δηλαδή, ο Barron έχει γενέθλια και κλείνει τα 11. Τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό κάνουν λόγο για ένα εκθαμβωτικό birthday party, το οποίο οργανώνεται αυτές τις ημέρες. 

Διαβάστε εδώ: O λόγος που ο Donald Trump έδιωξε τους One Direction από το ξενοδοχείο του

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ| ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ| MELANIA TRUMP| BARRON TRUMP| DOLAND TRUMP
MORE FOR YOU