Ο Τhe Weeknd αντέγραψε το ραντεβού του πρώην της Selena, Justin Biebier

Καμία έμπνευση για τον διάσημο ράπερ;

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017
Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017
www.visualhellas.gr

Μα τι γίνεται εδώ, ο νέος σύντροφος αντιγράφει τον παλιό; Και όλα γίνονται για τα μάτια της Λατίνας, Selena Gomez, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. 

Ο The Weeknd έκλεισε μία ολόκληρη αίθουσα cinema, στον Τορόντο, του Καναδά στις 15 του μηνός για να απολαύσει ένα private, movie date με την αγαπημένη του Selena Gomez. Η προβολή ήταν στις 21:45, για το θρίλερ του Jordan Peele, "Get Out". Αν πιστεύετε ότι το menu περιείχε αναψυκτικά, είστε γελασμένοι. Ο The Weeknd προτίμησε gin and tonic cocktail να συνοδεύσει τα popcorn, κάτι που κόστισε αρκετά.

Selena Gomez & The Weeknd: Αυτό το ζευγάρι θα φέρει τα πάνω κάτω

Όλο αυτό το σκηνικό όμως δεν είναι πρωτότυπο για την Selena, καθώς ανάλογο έχει ζήσει με τον πρώην σύντροφό της, Justin Bieber, το 2011 που ήταν ζευγάρι. Μάλιστα και τότε ο διάσημος τραγουδιστής είχε νοικιάσει αίθουσα σινεμά στο Καναδά, που βρισκόντουσαν για διακοπές. Η ταινία που είχε απολαύσει το πρώην ζευγάρι ήταν το  "Real Steel".

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΡΑΝΤΕΒΟΥ| JUSTIN BIEBER| SELENA GOMEZ| THE WEEKND
MORE FOR YOU