Χώρισαν Kylie Jenner και Tyga;

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα εδώ και μήνες.

Αφροδίτη Σακκά
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚΑ Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017
Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017
www.visualhellas.gr

Το ρομάντζο της Kylie Jenner με τον Tyga μάλλον φαίνεται να τελείωσε, όπως αναφέρουν πρόσφατα δημοσιεύματα, με αφορμή τις σπατάλες που κάνει ο Tyga εις βάρος της 19χρονης reality star και επιχειρηματία. 

Πηγές αναφέρουν πως οι τσακωμοί του ζευγαριού με αφορμή την χρηματική δυσκολία έχουν γίνει όλο και περισσότεροι τους τελευταίους μήνες, με αποτέλεσμα η Jenner να μην αντέχει άλλο.

Την προηγούμενη εβδομάδα, μία ακόμα πηγή δήλωσε πως η Jenner έχει κουραστεί με το γεγονός πως ο Tyga περνάει όλο του τον χρόνο με τους φίλους του και όταν του ζήτησε να περάσει λίγο χρόνο μαζί της, εκείνος διάλεξε τους φίλους του. Σε συνδυασμό με το ότι τα χρήματα που ξοδεύει ο Tyga είναι ανεξέλεγκτα. Τα τελευταία χρόνια ο Tyga έχει δεχθεί πάρα πολλές μηνύσεις για ακριβά αυτοκίνητα που αγόρασε και δεν ξεπλήρωσε ποτέ, αλλά και ο πρώην σπιτονοικοκύρης του έχει επίσης καταθέσει μήνυση εναντίον του 26χρονου, αφού του χρωστούσε το χρηματικό ποσό τον 200.000 δολαρίων.

Φήμες λένε πως όλα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Tyga εξοφλήθηκαν από την Kylie Jenner, η οποία έχει πλέον δημιουργήσει μία επιχείρηση δισεκατομμυρίων.

Η πηγές αναφέρουν: “H Kylie αλλάζει τόσο συχνά γνώμη που πιθανότατα αυτός ο χωρισμός να μην είναι μόνιμος. Ωστόσο, σύμφωνα με αναφορές η Kylie χώρισε τον Tyga γιατί ένιωθε πως την εκμεταλλευόταν χρηματικά.”

 

Gallery: Δείτε ακόμη μερικές από τις πιο αγαπημένες στιγμές της Kylie Jenner και του Tyga

21 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΧΩΡΙΣΜΟΣ| ΔΙΑΣΗΜΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ| KYLIE JENNER| KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS| TYGA
MORE FOR YOU