Η αποκάλυψη του Πρίγκιπα Harry για το θάνατο της μητέρας του

Τι συνέβη όταν σκοτώθηκε η Lady Diana.

Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017 Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017
www.visualhellas.gr

Μετά από 20 περίπου χρόνια μετά το θάνατο της Πριγκίπισσα Diana, ο Πρίγκιπας Harry μίλησε ανοιχτά για τη θλίψη και το άγχος που ένιωσε μετά από εκείνο το τρομερό τροχαίο δυστύχημα. Σε συνέντευξή του στην Telegraph για το podcast Mad World, ο 32χρονος γαλαζοαίματος εξομολογήθηκε πως έπνιξε όλα τα συναισθήματα του. Αυτό που έκανε ήταν "να βάλω το κεφάλι μου μέσα σε μία σκοτεινή τρύπα, αρνούμενος να σκεφτώ τη μητέρα μου, γιατί σε τι θα βοηθούσε αυτό; Θα με έκανε να νιώσω ακόμα περισσότερο λυπημένος, δεν θα την έφερνε πίσω. Οπότε από συναισθηματικής άποψης, λειτουργούσα ως "μην τολμήσεις να αφήσεις τα συναισθήματα να γίνουν μέρος του οτιδήποτε". 

"Μπορώ με σιγουριά να πω, ότι το να χάσω τη μητέρα μου στα 12 μου και γι αυτό να καταπιέσω τα συναισθήματά μου για τα τελευταία 20 χρόνια, είχε σοβαρές επιπτώσεις όχι μόνο στην προσωπική μου ζωή, αλλά και στη δουλειά μου. Έχω φτάσει πολλές φορές στο να καταρρεύσω ολοκληρωτικά". Τι έκανε γι αυτό; Αντί να πάει σε κάποιο σύμβουλο ή να ζητήσει ιατρική βοήθεια, ο Harry δοκίμασε να ξεσπάσει παίζοντας box. "Αυτό πραγματικά με έσωσε, γιατί πολλές φορές ήθελα να βαρέσω κάποιον. Νιώθω επίσης ευλογημένος που έχω τον αδερφό μου. Ήταν μεγάλο στήριγμα για μένα. Μου έλεγε συνέχεια: "αυτό δεν είναι σωστό, αυτό δεν είναι λογικό. Πρέπει να μιλήσεις σε κάποιον. Είναι OK να το κάνεις". 

Ο Harry επίσης παραδέχτηκε πως ένιωθε άγχος όταν πήγαινε σε βασιλικές εκδηλώσεις. "Δεν ήξερα πώς να το χειριστώ". Ζήτησε βοήθεια από κάποιον ειδικό πριν από τρία χρόνια και υποστηρίζει πως τώρα είναι καλά. "Χάρη σε αυτή τη διαδικασία που έχω μπει τα τελευταία δυόμιση χρόνια, τώρα είναι σε θέση να πάρω στα σοβαρά τη δουλειά μου και την προσωπική μου ζωή και είμαι έτοιμο να ρίξω αίμα, δάκρυα και ιδρώτα σε πράγματα που κάνουν πραγματική διαφορά και πράγματα που πιστεύω ότι θα κάνω τη διαφορά και στους άλλους". 

 

Gallery:Η πριγκίπισσα που ανέδειξε το natural makeup look 

6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 Tags: ΑΓΧΟΣ| ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ HARRY| ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ| DIANA| PRINCE HARRY| ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΙΑΣΗΜΩΝ| ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΓΓΛΙΑΣ| ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ HARRY
MORE FOR YOU