Βρέθηκε νεκρή η ηθοποιός του "Κυνόδοντα", Μαίρη Τσώνη

Η νεαρή ηθοποιός έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017 Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, "Κυνόδοντας", βρέθηκε νεκρή σήμερα το πρωί, στην ηλικία των 30 ετών. Η Μαίρη Τσώνη είχε εμφανιστεί και σε άλλες ταινίες όπως, "Το Κακό στην Εποχή των Ηρώων" του Γιώργου Νούσια, το "Artherapy" του Νίκου Περάκη, το "Οπωροφόρα της Αθήνας" του Νίκου Παναγιωτόπουλου, αλλά και σε θεατρικές παραστάσεις των Μ. Μαρμαρινού και Κ. Τσιούκα.

Η Μαίρη Τσώνη ήταν και τραγουδίστρια καθώς συμμετείχε στο συγκρότημα Μary&The Boy. 

Η Μαίρη Τσώνη, με καταγωγή από τη Λειβαδιά, γεννήθηκε στην Αθήνα, αποφοίτησε από τη Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης και τη σχολή Μusical Τheater Dance Attic του Λονδίνου το 2005. 

Η ηθοποιός είχε φοιτήσει στο φυτώριο της Κρατικής Σχολής Ορχηστρικής Τέχνης, ωστόσο στη συνέχεια μετακόμισε στο Λονδίνο όπου και σπούδασε μιούζικαλ στη σχολή Μusical Τheater Dance Attic, από όπου αποφοίτησε το 2005. Στη συνέχεια προέκυψαν οι Mary and The Boy και επέστρεψε στην Ελλάδα.

Η πρώτη της  επαφή με το σινεμά ήταν με το Κακό 1 του Γιώργου Νούσια και στη συνέχεια  προέκυψε ο Κυνόδοντας, όπου έπαιζε τη μικρή κόρη της δυσλειτουργικής οικογένειας, η οποία έχει ένα κόλλημα με την ιατρική και ασχολείται τα βιβλία που της φέρνει ο πατέρας της.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 Tags: ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ| ΛΑΝΘΙΜΟΣ| ΚΥΝΟΔΟΝΤΑΣ| ΜΑΙΡΗ ΤΣΩΝΗ| MARY AND THE BOY
MORE FOR YOU