Γιατί γδύνονται όλες στις Κάννες;

Ένα νέο ενδυματολογικό trend έκανε την εμφάνισή του.

Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017 Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

O ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Οι καλλονές πολλές και τα δευτερόλεπτα στο κόκκινο χαλί των Καννών είναι πάντα λίγα. Ποια θα τραβήξει τα βλέμματα; Των φωτογράφων, του κοινού και ίσως -αν όλα πάνε και φανούν καλά- ενός παραγωγού.

 

Πέρυσι είχαμε τα αποκαλυπτικά φορέματα που μας επέτρεπαν να υποθέσουμε ότι οι μοντέλες δεν φορούσαν εσώρουχο. Εφέτος στις Κάννες έκανε ένας άλλος ενδυματολογικός νεωτερισμός: τα φορέματα που αποκαλύπτουν ένα πλούσιο στήθος χωρίς φυσικά στηθόδεσμο.

Τα αποκαλυπτικά φορέματα τράβηξαν την προσοχή των φωτογράφων κατά την πρεμιέρα της ταινίας της Σοφία Κόπολλα «The Beguiled», φιλμ που έχει συγκεντρώσει μια πλειάδα αστέρων: Νικόλ Κίντμαν, Κόλιν Φάρελ (αυτοί οι δύο πρωταγωνιστούν και στην επίσης διαγωνιζόμενη στις Κάννες ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «The Killing of a Sacred Deer»), Κίρστεν Ντανστ, Ελ Φάνινγκ. Οχι, οι πρωταγωνίστριες εμφανίστηκαν με πιο πρέπουσα ενδυμασία. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε φωτογραφίες εδώTags: ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΩΝ 2017| ΚΑΝΝΕΣ 2017| CANNES 2017| ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ| ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΩΝ 2017
MORE FOR YOU