Να γιατί στην Gwen Stefani δεν φαίνεται ποτέ η ρίζα των μαλλιών της

Δεν θα το πιστεύετε αν μάθετε πόσο συχνά τα βάφει.

Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017 Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017
www.visualhellas.gr

Αν αναρωτιέστε ποιος hair stylist βρίσκεται πίσω από το τέλειο ξανθό της Gwen Stefani, τότε η απορία σας θα λυθεί λέγοντάς σας πως είναι ο Danilo Dixon. Ο διάσημος αυτός κομμωτής και colorist είναι στο πλευρό της τραγουδίστριας περίπου 20 χρόνια και μαζί έχουν κάνει διάφορες αλλαγές που έχουν γράψει ιστορία, όπως το τόσο slicked pompadour, οι neon άκρες και οι γεμάτες αφέλειες. Επίσης, είναι αυτός που μεταμόρφωσε τη Rooney Mara στην ταινία Girl With the Dragon Tattoo.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Refinery29, ο Danilo αποκάλυψε πώς γίνεται και δεν φαίνεται καθόλου η ρίζα στα τέλεια ξανθά μαλλιά της Gwen Stefani και η απάντησή του, η αλήθεια είναι πως, μας άφησε ελαφρώς άναυδες. 

"Βάφουμε τα μαλλιά της κάθε Δευτέρα, πριν το γύρισμα το The Voice. Η Gwen είναι μία Ιταλίδα με σπαστά καστανά μαλλιά. Αν μάλιστα δείτε το βίντεό της για το τραγούδι Cool, μπορείτε να δείτε το φυσικό της χρώμα - αν και εκεί είναι ελαφρώς πιο σκούρο. Οπότε δημιούργησα για εκείνη μία φόρμουλα, όπου δεν χρειάζεται να της κάνω bleach (ντεκαπάζ) και έτσι δεν κινδυνεύουν και τα μαλλιά της. Μάλιστα, όσοι μου λένε "Αυτό δεν είναι φυσικό", γυρίζω και τους απαντώ "Μα φυσικά ειναι. Είναι supernatural"! 

 

 Tags: GWEN STEFANI| THE VOICE| ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ GWEN STEFANI| ΤΑ ΞΑΝΘΟ ΤΗΣ GWEN STEFANI| DANILO DIXON| ΡΙΖΑ ΜΑΛΛΙΩΝ| ΞΑΝΘΟ ΧΩΡΙΣ BLEACH
MORE FOR YOU