Η Victoria Beckham μας αποκαλύπτει τα μυστικά του ευτυχισμένου γάμου

Τι κάνει η ίδια για να είναι τόσα χρόνια παντρεμένη και ευτυχισμένη;

Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017 Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017
www.visualhellas.gr

Η Victoria Beckham είναι παντρεμένη εδώ και δυο δεκαετίες με τον David Beckham και επίσης είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Η ίδια δηλώνει ότι είναι πολύ ευτυχισμένη, ενώ σε μια συνέντευξη της στην Ολλανδική Vogue αποκάλυψε το μυστικό ενός πετυχημένου γάμου.

Συγκεκριμένα η Victoria δήλωσε: «Με τον David διασκεδάζουμε πολλή και περνάμε χρόνο μαζί». Όμως δεν έμεινε εκεί αλλά πρόσθεσε ότι το μυστικό της ευτυχισμένης σχέσης είναι να κάνεις και πράγματα για τον εαυτό σου. Η ίδια προσπαθεί να εξισορροπήσει την προσωπική της ζωή μα την καριέρα, γι αυτό και γυμνάζεται αρκετά ενώ όποτε έχει χρόνο ασχολείται με τη μαγειρική. Και τελειώνοντας πρόσθεσε «Γνωρίζω ότι δεν είμαι τέλεια και ότι δεν μοιάζω αλλά ούτε είμαι 25 ετών. Είμαι 43 και νιώθω ευλογημένη για όλα όσα έχω καταφέρει».

 Διαβάστε εδώ: Ένα μυστικό πίσω από τα πρόσφατα looks της Victoria Beckham

Η Victoria και ο David πρόκειται να γιορτάσουν την 18η επέτειο του γάμου τους τον Ιούλιο. Και όπως δηλώνει η σύζυγος του πρώην ποδοσφαιριστή: «Ο σύζυγος μου είναι η αδελφή ψυχή μου. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον, ενώ με εμπνέει κάθε μέρα με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα παιδιά μας. Είμαστε τυχεροί που έχουμε ο ένας τον άλλον».

Gallery: Δείτε ακόμη ποια trends ξεχωρίσαμε από το show της Victoria Beckham στο New York Fashion Week

12 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.Tags: ΓΑΜΟΣ| ΣΧΕΣΗ| VICTORIA BECKHAM| ΕΥΤΥΧΙΑ| DAVID BECKHAM| ΣΥΖΥΓΟΣ| CELEBRITIES
MORE FOR YOU