Ο Will Smith με την κόρη του καθαρίζουν παραλίες της Ελλάδας

Μια εικόνα που δεν βλέπουμε συχνά.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017
Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Ο διάσημος ηθοποιός του Hollywood Will Smith βρίσκεται αυτές τις μέρες στη χώρα μας για διακοπές, αυτό που έκαναν όμως στον ελεύθερο χρόνο τους μάλλον δεν το περίμενε κανείς. 

Με πρωτοφανή απορία για την κατάσταση που επικρατεί στις παραλίες μας από άποψη σκουπιδιών, η διάσημη οικογένεια αποάσισε να αναλάβει δράση, μετά από πρωτοβουλία της 16χρονης Willow Smith, η οποία μάλιστα μοιράστηκε και ένα στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Στη φωτογραφία βλέπουμε την οικογένεια του ηθοποιού, δηλαδή τον ίδιο, την κόρη του αλλά και τη σύζυγό του, μαζί με άλλους τέσσερις ανθρώπους, να προσπάθούν να καθαρίσουν την περιοχή συγκεντρώνοντας τα απορρίμματα μέσα σε μεγάλες μαύρες σακούλες. 

Μάλιστα, τη συνόδευσε με την ακόλουθη λεζάντα: 

«Ευρισκόμενη τόσο μακριά από αυτό που εγώ αντιλαμβάνονται ως μία μολυσμένη μητρόπολη, δεν άντεχα να κοιτάζω αυτές τις όμορφες παραλίες της Ελλάδας να είναι γεμάτες σκουπίδια. Είδα νεκρούς γλάρους που είχαν πνιγεί από μικρά κομμάτια πλαστικού και άλλα μη βιοδιασπώμενα υλικά. [...] Τέσσερις υπέροχοι άνθρωποι μαζί με τη μαμά μου και εμένα μαζέψαμε 22 σακούλες γεμάτες πλαστικά και αστικά απορρίμματα από τρεις μικρές παραλίες των Αντίπαξων. [...] Αν όλοι ξεκινήσουμε να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά».

Ο γνωστός ηθοποιός και η οικογένειά του άφησαν λοιπόν για λίγο το πολυτελές σκάφος τους και κατάφεραν να καθαρίσουν τρεις παραλίες στους Αντίπαξους, μαζεύοντας 22 μεγάλες σακούλες με σκουπίδια. Απίστευτο κι όμως αληθινό. Tags: ΗΘΟΠΟΙΟΣ| ΕΛΛΑΔΑ| ΠΑΡΑΛΙΑ| WILL SMITH| ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ| WILLOW SMITH
MORE FOR YOU