Το νέο κορίτσι του Brooklyn Beckham δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο

Ο γιος της Victoria και του David Beckham δεν ακολουθεί κάποιο pattern στις προσωπικές του σχέσεις.

Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017 Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

Όπως όλα δείχνουν ο Brooklyn Beckham έχει καινούργιο κορίτσι και το όνομά της είναι Madison Beer. 

 

Πρόκειται για τη 18χρονη τραγουδίστρια, την οποία ο Justin Bieber ανακάλυψε το 2012, όταν την άκουσε να τραγουδάει το "At Last" της Etta James, και πήγε ο ίδιος προσωπικά να την πείσει να υπογράψει με την Island Records, ενώ εμφανίστηκε και στο πρώτο της video clip. 

 Brooklyn και Madison, λοιπόν, είναι μαζί και μάλιστα δημοσιεύματα τους θέλουν να έχουν γευματίσει και με τη μητέρα του Brooklyn, Victoria, σε εστιατόρια του L.A. 

Η Madison δεν θυμίζει καθόλου το προηγούμενο κορίτσι του Brooklyn, Chloe Moretz, τουλάχιστον σε εμφάνιση. Όσο αφορά στην προσωπική ζωή της Madison, πριν λίγες μέρες, στην αρχή του μήνα, διέρευσε ένα βίντο όπου το πρώην αγόρι της, ο μουσικός Jack Gillinsky, την κακοποιεί λεκτικά κατά τη διάρκεια ενός καυγά τους. Η ίδια μέσα από τα social media δήλωσε πως "η κακοποίηση είναι πραγματική και την άφησα να συμβεί. Δεν χρειάζομαι να το επαληθεύσει κάποιος ή να με πιστέψει. Εγώ ξέρω τι πέρασα και συνεχίζω να είμαι δυνατή. Tags: VICTORIA BECKHAM| JUSTIN BIEBER| CHLOE MORETZ| BROOKLYN BECKHAM| MADISON BEER
MORE FOR YOU