Το ένα πράγμα που δεν έχει κάνει ποτέ η Halle Berry

Το κάνει όλος ο κόσμος, αλλά όχι η διάσημη ηθοποιός.

Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017 Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017
www.visualhellas.gr

Για πάρα πολλούς ανθρώπους η ηλικία είναι μονάχα αριθμοί και τίποτα άλλο, αλλά η Halle Berry το έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Πρόσφατα, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός παρευρέθηκε στην Comic-Con στο San Diego, όπου σε μία συνέντευξή της στο Ε! News κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στο κόκκινο χαλί μίλησε ανοιχτά για το ότι μεγαλώνει ωραία, αλλά και πώς νιώθει που τα γενέθλιά της είναι τον ερχόμενο μήνα. 

"Καθώς μεγαλώνω συνειδητοποιώ ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Δεν με καθορίζει. Δεν καθορίζει την ευτυχία μου ή τι μπορώ να κάνω ή δεν μπορώ να κάνω καθώ μεγαλώνω", ενώ πρόσθεσε ότι κάνει ό,τι γίνεται ώστε να μεγαλώνει όμορφα, όχι μόνο σωματικά αλλά και στο πνεύμα. 

Τίποτα βέβαια απ' όλα αυτά που είπε δεν μας έκανε εντύπωση, παρά μόνο αυτό που εξομολογήθηκε όταν έφτασε η στιγμή να μιλήσει για τα γενέθλιά της. "Δεν έχω κάνει ποτέ πάρτυ γενεθλίων. Είναι κάτι που κάνω για τα παιδιά μου". 

Ωστόσο, ως μητέρα δύο παιδιών, γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας. "Αυτή είναι η μέρα που γιορτάζω. Δουλεύω σκληρά ως μαμά". 

 

 Tags: HALLE BERRY| ΓΕΝΕΘΛΙΑ| ΔΙΑΣΗΜΗ ΜΗΤΕΡΑ| ΗΛΙΚΙΑ HALLE BERRY| ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ| COMIC CON
MORE FOR YOU