Η Mary-Kate και η Ashley Olsen έγιναν παράνυφες. Δείτε τι φόρεσαν

Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τις αγαπημένες μας δίδυμες.

Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017 Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017
www.visualhellas.gr

Η Mary-Kate και η Ashley Olsen στάθηκαν στο πλευρό της καλύτερής τους φίλης, Cassie Coane, η οποία είναι creative director της Gomelsky. Ο γάμος μεταξύ της Cassie και του αγαπημένου της έγινε σε μία ιδιωτική ιδιοκτησία στη Νέα Υόρκη. 

Το γαμήλιο πάρτι, στο οποίο ήταν καλεσμένα διάφορα fashions, είχε αέρα ανοιξιάτικο, όπου τα floral patterns είχαν την τιμητική τους. Γι ακόμα μία φορά οι αδερφές Olsen ξεχώρισαν, όχι μόνο στη φωτογραφία - η Mary-Kate απέχει ξεκάθαρα από το όλο γκρουπ των κοριτσιών - αλλά και στην πραγματικότητα. 

 


 

Τα ρούχα που φόρεσαν ήταν άκρως ιδιαίτερα, με την Ashley να φορά ένα μαύρο φόρεμα με oversized μανίκια, ενώ η Mary-Kate ήταν σε ένα πιο festive mood και διάλεξε να φορέσει ένα μίνι φόρεμα σε στυλ kimono συνδυασμένο με κοσμήματα στο κεφάλι και satin mules του οίκου Balenciaga. 

Εξαιρετικές! 

Σε περίπτωση που θέλετε κι εσείς να είσαστε μία κομψή καλεσμενη, δείτε εδώ τι δεν πρέπει να φορέσετε σε έναν γάμοTags: ΓΑΜΟΣ| ASHLEY OLSEN| ΑΔΕΡΦΕΣ OLSEN| MARY KATE OLSEN| ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΕ ΓΑΜΟ| ΤΟ LOOK ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ
MORE FOR YOU