Όταν η Rihanna συνάντησε την Brigitte Macron

Δείτε φωτογραφικό υλικό από αυτή τη συνάντηση.

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017
Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017
www.visualhellas.gr

Τον περασμένο μήνα, η Rihanna δημοσίευσε αρκετά tweets που αφορούσαν τους ηγέτες του κόσμου συμπεριλαμβανομένου του νεοεκλεγέντος προέδρου της Γαλλίας, πρόεδρο Macron, τον οποίο προέτρεψε να δεσμευτεί για τη χρηματοδότηση της εκπαίδευσης.

 

Τις τελευταίες ημέρες, η διάσημη τραγουδίστρια βρίσκεται στο Παρίσι και σαφώς επισκέφθηκε το Élysée προκειμένου να συναντηθεί με τον πρόεδρο Emmanuel Macron και τη σύζυγό του Brigitte Macron.

 

Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της, η Rihanna συναντήθηκε με την κομψή Πρώτη Κυρία της Γαλλίας. Τόσο η Brigitte, όσο και η Rihanna επέλεξαν sports jackets. Από τη μία η Riri επέλεξε γκρι, oversized blazer και Dior τσάντα, ενώ η Macron ένα κοντό, στενόμεσο λευκό σακάκι, με blue jeans και κλασσικές μαύρες γόβες. 

Παρόλο που δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί λεπτομέρειες σχετικά με τη συνάντηση των δύο κυριών, το παρακάτω βίντεο μας δίνει μία μικρή γεύση από αυτή το δυναμικό δίδυμο.

 


Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντησή τους:

6 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΓΑΛΛΙΑ| RIHANNA| ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ| EMMANUEL MACRON| BRIGITTE MACRON| ELYSEE PALACE
MORE FOR YOU