Η Kris Jenner στα 61 της έχει ίδιο σώμα με τις κόρες της

Λες και βλέπουμε το κορμί της Kim Kardashian.

Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017 Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017

Μετά τη Yolanda Hadid, τη μητέρα των Gigi & Bella η οποία έχει το πιο ζηλευτό κορμί στα 53 της χρόνια, έρχεται άλλη μια διάσημη μητέρα να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Για την Kris Jenner ο λόγος η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να ανήκει στις γυναίκες που κολλάμε επάνω στο ψυγείο όταν θέλουμε να θυμίσουμε στον εαυτό μας πως πρέπει να ξεκινήσουμε γυμναστική.

 

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

 

Σε μία φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram η κόρη της, Khloe Kardashian, η διάσημη manager που μάλιστα έχει γίνει και 6 φορές μητέρα, παραδίδει μαθήματα σιλουέτας και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της. Από πού νομίζατε άλλωστε ότι κληρονόμησαν τα κορίτσια τις διάσημες καμπύλες τους;

Η 61χρονη star του Keeping Up with the Kardashians αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Νότια Γαλλία παρέα με τον σύντροφό της, Corey Gamble, με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram να εξηγούν πώς διατηρεί αυτό το σώμα.

 

 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: KIM KARDASHIAN| INSTAGRAM| KRIS JENNER| KENDALL JENNER| KHLOE KARDASHIAN| YOLANDA HADID
MORE FOR YOU