Το τρυφερό μήνυμα της Gisele στο σύζυγό της που έγινε viral

Είναι ό,τι πιο συγκινητικό έχουμε διαβάσει σήμερα.

Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017 Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

Η Gisele είναι ερωτευμένη με το σύζυγος της και αθλητή αμερικάνικου ποδοσφαίρου, Tom Brady και δεν διστάζει να το δείχνει σε κάθε ευκαιρία που της προκύπτει. Μετά από αρκετά χρόνια σχέσης είναι ερωτευμένοι και αυτό βγαίνει προς τα έξω, τόσο στις δημόσιες εμφανίσεις τους όσο και στα social media, όπου μοιράζονται την αγάπη τους με τους θαυμαστές τους.

Κάτι παρόμοιο συνέβη πριν από δυο ημέρες, στα γενέθλια Tom Brady, όπου το supermodel αποφάσισε να του ευχηθεί μέσω του λογαριασμού της στο Instagram αναρτώντας μια φωτογραφία τους, που συνοδευόταν από το παρακάτω τρυφερό μήνυμα:

«Πριν από δέκα χρόνια σε ερωτεύτηκα για την πανέμορφη και ευαίσθητη καρδιά σου. Λατρεύω το πόσο γλυκός είσαι. Σήμερα ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου και εύχομαι κάθε ευτυχία και πληρότητα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Χρόνια πολλά αγάπη μου. Κάνεις τα 40 να μοιάζουν 20. You go @tombrady !!!! Te amo»

Όπως είναι λογικό η συγκεκριμένη φωτογραφία συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια από τους θαυμαστές του ζευγαριού, που έστελναν τις ευχές τους. Tags: ΑΓΑΠΗ| ΓΕΝΕΘΛΙΑ| TOM BRADY| GISELE BUNCHEN| CELEBRITIES
MORE FOR YOU