Κρίστοφερ Τσικόνε: «Η ζωή μου με την απαίσια αδελφή μου, Μαντόνα»

Ήταν και οι δύο χτυπημένοι από τον θάνατο της μητέρας τους, όταν η «βασίλισσα της ποπ» έφερε τον αδελφό της στη Νέα Υόρκη και τον πήρε στη δούλεψή της.

Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017 Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017
www.visualhellas.gr

Είχαν μόλις συμφιλιωθεί μετά από μια έριδα που κράτησε σχεδόν δέκα χρόνια μακριά τον ένα απ’ τον άλλο λόγω ενός βιβλίου που έγραψε για την αδελφή του, τη Μαντόνα. Όμως, όταν οι φωτιές δεν έχουν σβήσει τελείως, σπίθες πετάγονται ξανά.

Σε μια νέα συνέντευξη, ο Κρίστοφερ Τσικόνε κατηγόρησε τη διάσημη αδελφή του και βασίλισσα της ποπ ότι τον έβαλε σε μαύρη λίστα στο Χόλιγουντ. Είπε, ακόμη, ότι θα μπορούσε να γράψει άλλο ένα βιβλίο για το πόσο «απαίσια» είναι. Κι όλα αυτά, εννιά χρόνια μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του, «Life with My Sister Madonna», το οποίο όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ κατέστρεψε τη σχέση τους. Σε αυτό το βιβλίο, ο Τσικόνε είχε πει πόσο αυταρχική, ευέξαπτη και πάνω απ’ όλα μοχθηρή υπήρξε η διάσημη αδελφή του.

«Θα μπορούσα να είχα γράψει αυτό το βιβλίο (το καινούργιο), το βιβλίο για το πόσο απαίσια είναι ή μπορεί να γίνει, αλλά δεν το έγραψα» τόνισε ο Κρίστοφερ Τσικόνε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 Tags: ΒΙΒΛΙΟ| MADONNA| ΑΔΕΡΦΙΑ| CELEBRITIES| CHRISTOPHER CICCONE| LIFE WITH MY SISTER MADONNA
MORE FOR YOU