Η Serena Williams μας συστήνει με ένα video τη νεογέννητη κόρη της

Δείτε την τρυφερή λήψη που μοιράστηκε στο Instagram.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017
Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017

Η μόδα που έχουν αγαπήσει celebrities και διάφορα γνωστά ονόματα των media, να επιλέγουν το Instagram για να ανακοινώσουν μία εγκυμοσύνη ή ακόμη και την φωτογραφία του νεογέννητου μωρού τους, παραμένει δυνατή και μάλλον δε θα δούμε να παύει σύντομα.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα η Serena Williams, η διάσημη τεννίστρια που πριν λίγες μέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, επιλέγοντας όμως να ενημερώσει τους followers της όχι με μια απλή φωτογραφία αλλά με ένα video.

Το σύντομο αυτό video είναι μια σύνθεση από λήψεις που απεικονίζουν την ίδια με τον αρραβωνιαστικό της, Alexis Ohanian, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και ολοκληρώνεται με τη Serena να μας συστήνει το νεογέννητο κοριτσάκι της, το οποίο ονόμασε Alexis Olympia Ohanian Jr.

 

Μάλιστα, η Williams δεν παρέλειψε να αποκαλύψει πως αντιμετώπισε ορισμένες επιπλοκές στον τοκετό, τώρα όμως η ίδια και το μωρό της χαίρουν άκρας υγείας και είναι πλέον μια ευτυχισμένη οικογένεια. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ| ΜΩΡΟ| ΓΕΝΝΑ| ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ| SERENA WILLIAMS
MORE FOR YOU