Μοντέλο από τη Σουηδία δέχεται απειλές βιασμού γιατί φωτογραφήθηκε με αξύριστα πόδια

Με μια μόνο φωτογραφία το μοντέλο κατάφερε να προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017 Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017
www.instagram.com/arvidabystrom

Η Arvida Byström είναι μοντέλο και φωτογράφος από τη Σουηδία και μόλις πριν λίγες ημέρες η ζωή της άλλαξε και όχι προς το καλύτερο όταν αποφάσισε να εμφανιστεί σε διαφήμιση γνωστής εταιρείας αθλητικών ειδών με αξύριστα πόδια. Όσο και αν ακούγεται περίεργο μετά από τη φωτογράφιση το μοντέλο άρχισε να δέχεται δεκάδες απειλές για βιασμό.

Όπως ανέφερε και η ίδια στο λογαριασμό της στο στο Instagram, «Το μόνο αντικονφορμιστικό χαρακτηριστικό στις φωτογραφίες είναι ότι έχω τρίχες στα πόδια» «Παρόλα αυτά δέχομαι απειλές βιασμού στο inbox μου».

Πάντως τα σχόλια δεν ήταν μόνο αρνητικά αφού το μοντέλο δέχτηκε και πολλά μηνύματα υποστήριξης. Ένας διαδικτυακός της φίλος έγραψε «Είμαι άντρας και δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα στα τριχωτά πόδια» Ενώ κάποιος άλλος πρόσθεσε ότι ο καθένας μπορεί να αποφασίζει αν θέλει να ξυρίζεται ή όχι ή ό,τι άλλο θέλει να κάνει στο σώμα του.

 

me and some TP

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη arvida byström (@arvidabystrom) στις

Η εταιρία από την πλευρά της περιγράφει την Arvida Byström ως καλλιτέχνη, μοντέλο και φωτογράφο και επισημαίνει ότι είναι γνωστή για τις φωτογραφίες που αμφισβητούν τη θηλυκότητα και τα πρότυπα των φύλων ενώ χρησιμοποιεί μια πιο κοριτσίστικη αισθητική. Εμείς να σημειώσουμε πως η ίδια έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι ενάντια του ξυρίσματος στις γυναίκες. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Tags: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ| INSTAGRAM| ΑΠΕΙΛΕΣ| ΒΙΑΣΜΟΣ| ΜΟΝΤΕΛΑ| ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ| ΣΟΥΗΔΙΑ| ΑΞΥΡΙΣΤΑ ΠΟΔΙΑ
MORE FOR YOU