Η Selena Gomez και ο The Weeknd μόλις χώρισαν!

Δεν πρόλαβαν να κλείσουν ούτε ένα χρόνο μαζί.

Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017
photo: www.visualhellas.gr

Αναμφισβήτητα αυτή είναι η είδηση της ημέρας, γι αυτό και τα μέσα έχουν πάρει φωτιά και ασχολούνται μόνο με το χωρισμό της Selena Gomez με το The Weeknd (πραγματικό όνομα Abel Tesfaye).

Το ζευγάρι που ήταν μαζί από τον Ιανουάριο αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους και αυτή είναι μία απόφαση που έχουν πάρει μετά από αρκετές σκέψεις. Πηγές αναφέρουν ότι ηγια την τύχη της σχέσης τους ήταν θέμα συζήτησης από το καλοκαίρι.

"Ήταν δύσκολο για αυτούς να φτάσουν σε αυτή την απόφαση, ήταν δύσκολο για μήνες", αναφέρει πηγή. "Ήταν ξεκάθαρο, φαινόταν που πήγαινε η σχέση. Η απόσταση έπαιξε σίγουρα ρόλο."

Όπως είδαμε σε όλη την ευρωπαϊκή περιοδεία του Weeknd, η Gomez προσπαθούσε να είναι μαζί του. Ωστόσο, όταν γύρισε στη Νέα Υόρκη και συνέχισε την περιοδεία του, τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα.

"Μιλούν ακόμα και θα παραμείνουν φίλοι", προσθέτει η πηγή. 

Τα νέα δε μας εκπλήσσουν ιδιαίτερα, λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες εξόδους της Gomez με την πρώην της, Justin Bieber. Ωστόσο, πηγή του Ε! αναφέρει ότι ο Bieber "δεν ήταν ο λόγος" που η σχέση τους  έφτασε στο τέλος.

Στην gallery που ακολουθεί δείτε το σπίτι της Selena Gomez:

15 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 


Tags: ΧΩΡΙΣΜΟΣ| JUSTIN BIEBER| SELENA GOMEZ| ΠΡΩΗΝ ΖΕΥΓΑΡΙ| CELEBRITIES| HOLLYWOOD| THE WEEKND
MORE FOR YOU