Αυτή είναι η 22χρονη αγαπημένη του 74χρονου Mick Jagger

H Noor Alfallah έχει μάλλον grandaddy issues.

Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017

Εδώ και μερικά 24ώρα ολόκληρη η showbiz μιλάει για το νέο έρωτα του Mick Jagger, ο οποίος αν και 74 ετών δεν σταματά να ερωτοτροπεί σαν έφηβος. Έτσι, λοιπόν, ο γερόλυκος της ροκ σκηνής, άφησε την κατά 43 χρόνια μικρότερη σύντροφό του, Melanie Hamrick, με την οποία απέκτησαν μαζί πριν 10 μήνες μία κόρη, για να είναι μαζί με την 22χρονη Noor Alfallah. Διαφορά ηλικίας....52 χρόνια.  

9 photos

Μερικά πληροφορίες που χρειάζεται να ξέρετε για τη Noor: 

1. Είναι παραγωγός ταινιών. Για την ακρίβεια μέχρι τώρα έχει δουλέψει ως executive producer για μία τηλεοπτική μίνι σειρά που λέγεται Brosa Nostra. Ο πατέρας της είναι από το Κουβέιτ και η μητέρα της από τις ΗΠΑ. 

2. Με τον Jagger εχουν βγει αρκετές φορές έξω και έχουν περάσει πολλά βράδια μαζί. Μάλιστα, την έχει γνωρίσει και οι υπόλοιποι Rolling Stones, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από την ομορφιά και το μορφωτικό της επίπεδο. 

3. Φήμες τους θέλουν να έχουν κάνει σεξ σε ένα διαμέρισμα στα προάστια του Παρισιού, εκεί που ο Mick πήγαινε με την πρώην του L'Wren Scott, πριν αυτή αυτοκτονήσει το 2014. 

4. Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω του τηλεοπτικού παραγωγού Brett Ratner, ο οποίος είναι ο καλύτερός της φίλος και μέντοράς της. 

5. Η αδερφή της, Remi Alfallah, έβγαινε με τον γιο του Michael Jackson, Prince. 

 

Remi AlfallahTags: MICK JAGGER| ROLLING STONES| ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ| NOOR ALFALLAH
MORE FOR YOU