Πρέπει να δείτε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε ο Karl Lagerfeld

Έβαλε την προσωπική του πινελιά στον στολισμό του Claridge’s hotel.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017
Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017

Υπάρχει αρκετός κόσμος που έχει ήδη στολίσει το δέντρο του για τα Χριστούγεννα, υπάρχουν όμως και πολλές από εμάς που ακόμη δεν έχουμε προλάβει ή που απλώς αναζητάμε λίγη έμπνευση.

Κάτι που θα μπορούσαμε εύκολα να αντλήσουμε από τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Claridge’s Hotel στο Λονδίνο, το οποίο φέτος φέρει την υπογραφή του Karl Lagerfeld.

Το εντυπωσιακό δέντρο που βρίσκεται δίπλα στην επιβλητική σκάλα του πολυτελούς ξενοδοχείου στο Mayfair του Λονδίνου έχει όλα όσα πρέπει να έχει ένα Christmas tree, όπως αμέτρητα φωτάκια και εντυπωσιακά στολίδια, με μια μικρή λεπτομέρεια… Ότι κρέμεται ανάποδα από την οροφή.

Δεν πιστεύω να περιμένατε κάτι λιγότερο από τον εκκεντρικό Kaiser της μόδας, έτσι δεν είναι; Η δήλωση του ιδίου πως «Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι το πιο ισχυρό «σουβενίρ» από την παιδική μου ηλικία» μας φανερώνει μια ευαίσθητη πτυχή που δεν είμασταν και σίγουρες ότι διαθέτει, δικαιολογεί όμως εντελώς το συγκεκριμένο project.

Πληροφοριακά, τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του Claridge’s έχουν αναλάβει και άλλοι designers κατά το παρελθόν, όπως ο Christopher Bailey, ο John Galliano, ο Alber Elbaz και οι Dolce & Gabbana. Από άποψη πρωτοτυπίας βέβαια, ο Lagerfeld είναι όπως πάντα μπροστά. 

Βασικά tips για τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου

9 photos

Tip: Σε περίπτωση που σκοπεύετε και εσείς να στολίσετε δέντρο αυτό το Σαββατοκύριακο, στην παρακάτω gallery μπορείτε να δείτε εικόνες που θα σας εμπνεύσουν και tips που θα κάνουν τη διαδικασία πιο εύκολη. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα



Tags: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ| KARL LAGERFELD| ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ| CHRISTMAS TREE| KAISER




MORE FOR YOU