Ο νέος σύντροφος της Dakota Johnson είναι ο πρώην της Gwyneth Paltrow

"Είναι σίγουρα ζευγάρι"

Αφροδίτη Σακκά
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚΑ Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017
Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017
Φωτο: www.visualhellas.gr

Σύμφωνα με διάφορες πηγές στο Us Weekly, ο νέος σύντροφος της Dakota Johnson είναι ο Chris Martin, τραγουδιστής του συγκροτήματος Coldplay. "Είναι σίγουρα ζευγάρι", είπε μία πηγή στο περιοδικό. "Γνώρισαν πολύ καλά ο ένας τον άλλον και είναι πολύ άνετοι μεταξύ τους. Ο Chris στέλνει στη Dakota της μουσική του για του πει τη γνώμη της. Είναι κάτι παραπάνω από ερωτική σχέση της στιγμής."

Η Johnson, 28 και ο Martin, 40, έχουν ήδη κάνει ρομαντικά ταξίδια στο εξωτερικό. Οι δύο τους εθεάθησαν πρόσφατα σε μία συναυλία του Nick Cave στο Ισραήλ και μετά να τρώνε μαζί στη Herzliya. Σύμφωνα με έναν μάρτυρα, το ζευγάρι ήταν "πολύ, πολυ ευγενικό" αλλά δεν είχαν καμία σωματική επαφή ρομαντικού περιεχομένου.

Ο Martin στο παρελθόν ήταν παντρεμένος με τη Gwyneth Paltrow με την οποία μοιράζεται δύο παιδιά: την Apple, 13 και τον Moses, 11. Ο προηγούμενος σύντροφος της Johnson ήταν το μοντέλο και τραγουδιστής, Matthew Hitt.

 

Gallery: Δείτε ακόμη πώς πετυχαίνει το αβίαστα sexy look της η Dakota Johnson

11 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΣΧΕΣΗ| GWYNETH PALTROW| ΔΙΑΣΗΜΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ| CHRIS MARTIN| DAKOTA JOHNSON
MORE FOR YOU