Γιατί φέτος όλες οι γυναίκες θα φορούν μαύρα στις Χρυσές Σφαίρες;

Το φετινό red carpet δεν θα περιλαμβάνει χρωματιστά looks

Αφροδίτη Σακκά
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚΑ Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017
Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017
Φωτο: www.visualhellas.gr

Έχουν υπάρξει μερικά (ή μάλλον εκατοντάδες) πολύ δύσκολα χρόνια για τις γυναίκες στο Hollywood. Γυναίκες ηθοποιοί και παραγωγοί ενώθηκαν για να μοιραστούν γενναία τις ιστορίες τους σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση στη βιομηχανία -κατηγορώντας ανοιχτά και ατρόμητα ισχυρούς άντρες όπως Harvey Weinstein, Louis C.K, Matt Lauer και πάρα πολλούς άλλους. Τώρα, το κίνημα των γυναικών συνεχίζεται και στις Χρυσές Σφαίρες.

Σύμφωνα με το Us Weekly, οι γυναίκες παρευρισκόμενες στο φετινό event θα φορέσουν όλες μαύρα, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για τη σεξουαλική βία κατά των γυναικών. Η ιδέα ξεκίνησε από μία μικρή ομάδα γυναικών ηθοποιών που αποφάσισαν να φορέσουν όλες το χρώμα για αλληλεγγύη, αλλά αργότερα εξαπλώθηκε σε μία αυξανόμενη λίστα καλεσμένων.

"Αυτό το κίνημα εξαπλώνεται ραγδαία και σχεδόν όλες οι γυναίκες υποψήφιες και παρευρισκόμενες παίρνουν μέρος. Όλες οι στιλίστριες/ες που είχαν ήδη κάνει πρόβες, αλλάζουν τα looks των πελατών τους για τις Χρυσές Σφαίρες," είπε μία πηγή στο περιοδικό.

Παρ' ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί το ποιά θα είναι τα ονόματα που θα πάρουν μέρος σε αυτή τη σιωπηλή διαμαρτυρία, η λίστα των υποψήφιων και παρουσιαστών περιλαμβάνει σταρς όπως Meryl Streep, Jessica Chastain, Helen Mirren, Emma Stone, Nicole Kidman, Reese Witherspoon και άλλες.

Επιπλεόν, αυτή δε θα είναι η μοναδική διαμαρτυρία που θα λάβει χώρα αυτό το awards season. Τη Πέμπτη ανακοινώθηκε πως τα SAAG Awards 2018 θα περιλαμβάνουν ένα line-up μόνο από γυναίκες παρουσιάστριες, με την ελπίδα θα ενισχυθεί η φωνή των γυναικών στο Hollywood.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις καλύτερες εμφανίσεις από τις Χρυσές Σφαίρες 2017

27 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΜΑΥΡΟ| ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ| ΓΥΝΑΙΚΕΣ| HOLLYWOOD| ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ
MORE FOR YOU