Τα πιο αστεία tweets για τα πανάκριβα πινέλα της Kylie Jenner

Τα mean tweets έρχονται το ένα μετά το άλλο.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017
Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017

Πριν λίγες μέρες σας είχαμε μιλήσει για το νέο beauty launch της Kylie Jenner, μία συλλογή από πινέλα μακιγιάζ η οποία έχει πραγματικά εξαγριώσει τον κόσμο - ακόμη και τους πιστούς fans της.

Η συγκεκριμένη συλλογή αποτελείται από 16 διαφορετικά πινέλα με το συνολικό κόστος του σετ να ανέρχεται στα $360, το καθένα δηλαδή να κοστίζει γύρω στα $22.50. Φυσικά πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν ότι το συγκεκριμένο ποσό είναι εξωφρενικό.

 

 

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on

Η νεαρή star προσπάθησε μέσω Twitter να υπερασπιστεί τον εαυτό της λέγοντας πως πάντα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για τις τιμές των προϊόντων της και πως υπάρχουν πολύ πιο ακριβά πινέλα στην αγορά, αυτό όμως δεν σταμάτησε τους χρήστες από το να την τρολάρουν.

"Ελπίζω να έχουν και wi-fi"

"Θα φέρω την αστυνομία σε όποιον ξοδέψει $360 για πινέλα μακιγιάζ της Kylie Jenner"

"Καλημέρα σε όλους εκτός από την Kylie Jenner, που θεωρεί ότι είναι εντάξει το να πουλάει 15 πινέλα για $360 και να μη μας λέει καν αν τελικά είναι έγκυος ή όχι"

"Αυτά τα πράγματα μοιάζουν σα να φτιάχτηκαν με τρίχες από τη γάτα μου. Έχω δει πιο ωραία σετ για $20, χωρίς τη λεζάντα θα νόμιζα ότι είναι από κάποιο μαγαζί με ψιλικά"

Gallery: Οι πιο έντονες αλλαγές που έχει κάνει η Kylie στα μαλλιά της

12 photos

 Tags: ΜΑΚΙΓΙΑΖ| ΠΙΝΕΛΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ| KYLIE JENNER| KYLIE COSMETICS
MORE FOR YOU