Ο λόγος που ο πρίγκιπας William θα πρέπει να φύγει πιο νωρίς από τον γάμο του αδερφού του

Η ημερομηνία γάμου του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle χάλασε όχι μόνο τα σχέδια του William, αλλά και του βρετανικού κοινού

Αφροδίτη Σακκά
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚΑ Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017
Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017
Φωτο: www.visualhellas.gr

Απ' ότι φαίνεται, ο πρίγκιπας William έχει δύο μεγάλα events στις 19 Μαϊου 2018: τον γάμο του αδερφού του, πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle και τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας (FA Cup), όπως αναφέρει το People.

Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε η ημερομηνία του γάμου από το παλάτι του Kensington και απ' ότι φαίνεται, δεν υπολόγισαν πως ο πρίγκιπας William είχε κι άλλα σχέδια για τη συγκεκριμένη μέρα. Ως πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαίρου, τυπικά ο William παρευρίσκεται και δίνει το κύπελλο στη νικήτρια ομάδα κάθε χρόνο. Φέτος, ωστόσο, πιθανόν να μην παρευρεθεί, εκτός κι αν καταφέρει να.... φύγει λίγο πιο νωρίς.

Ο πρίγκιπας Harry ήταν ο κουμπάρος του William στον γάμο του με τη Kate Middleton στο Westminster Abbey, το 2011. Πολλοί περιμένουν πως ο William θα κάνει το ίδιο για τον αδερφό του, στον γάμο του με τη Markle στο παρεκκλήσι του St. George στο Windsor την ερχόμενη άνοιξη, κάτι που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. 

Η ημερομηνία του γάμου είναι επίσης Σάββατο, κάτι το οποίο έχει προκαλέσει μία ελαφριά γκρίνια στο Βρετανικό κοινό. Ο λόγος είναι πως η μέρα δεν θα θεωρηθεί αργία, όπως έγινε με τον γάμο του William και πολλοί δε χρειάστηκε να πάνε στη δουλειά.

Φυσικά, ο William πρέπει να παρευρεθεί στον γάμο του αδερφού του. Απλά ελπίζει να βρεί μια στιγμή κατά τη διάρκεια της μέρας να ρίξει μια ματιά στο τι γίνεται με τον αγώνα απ' το κινητό του.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΓΑΜΟΣ| KATE MIDDLETON| ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ WILLIAM| ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ HARRY| MEGHAN MARKLE
MORE FOR YOU