Η κόρη της Chrissy Teigen αντιδρά στους κλόουν όπως όλοι μας

Μπορέσαμε να ταυτιστούμε απόλυτα με την αντίδραση της μικρής Luna

Αφροδίτη Σακκά
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚΑ Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017
Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017
Φωτο: www.visualhellas.gr

Φέτος ήταν αναμφίβολα η χρονιά των κλόουν. Και πριν το τέλος του 2017, η κόρη της Chrissy Teigen και του John Legend, Luna Legend, γνώρισε μερικούς -και είχε την καλύτερη αντίδραση. Το Σάββατο, το αξιολάτρευτο τρίο, μαζί με τη γιαγιά της Luna, Vilailuck, παρευρέθηκαν στο show του Big Apple Circus στο Lincoln Center στη Νέα Υόρκη και αργότερα είχαν την ευκαιρία να γνωρίζουν τους σταρς στα backstage. Τα συναισθήματα της Luna περιλάμβαναν από έκπληξη μέχρι "δεν αντέχω άλλο".

Εδώ φαίνεται στην πρώτη της συνάντηση με τους κλόουν, έτοιμη να τσιρίξει "Πάρτε με από 'δω" ή "Ξέρω ότι φοράτε make up αλλά είστε τρομακτικοί!";

Μόλις όμως βρέθηκε μόνο με τον μπαμπά της και έναν κλόουν, τα πράγματα δυσκόλεψαν. Και αντέδρασε όπως θα είχαμε αντιδράσει όλοι -κοιτάξτε απλά τα χέρια της!

Η συνάντηση της Luna με τους κλόουν συνέβη αφού παρακολούθησε για πρώτη φορά το Christmas Spectacular στο Radio City Music Hall. Η εμπειρία βιντεοσκοπήθηκε από τη μητέρα της στο Instagram, δεν υπάρχει ούτε ένας κλόουν στο φόντο και είναι ο,τι πιο γλυκό είδαμε!

 

Gallery: Δείτε ακόμη τα 5 αγαπημένα beauty trends που ακολουθεί η Chrissy Teigen 

11 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΚΟΡΗ| CHRISSY TEIGEN| JOHN LEGEND| LUNA SIMONE STEPHENS
MORE FOR YOU