Γιατί αυτό το βίντεο με τις top ηθοποιούς του Hollywood έχει γίνει viral

Ή αλλιώς, πώς η Kate Winslet κατάφερε να δημιουργήσει την απόλυτη αμηχανία σε μία συνέντευξη

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017

Οι γυναίκες του Hollywood έχουν σταματήσει να υποκρίνονται. Τουλάχιστον έτσι δείχνει ένα απόσπασμα από μία συνέντευξη στους Los Angeles Times πο έγινε viral όταν η χρήστης του Twitter @harleivy ανέβασε μερικές σκηνές που χρειάζεται να κοιτάξει κανείς δύο φορές.

Όταν ρωτήθηκε για τη νέα ταινία του Woody Allen, Wonder Wheel, η Kate Winslet άρχισε να επαινεί τον σκηνοθέτη για τη δουλειά του και κυρίως τους ρόλους που έχει γράψει για γυναίκες.

"O Woody Allen είναι ένας εκπληκτικός συγγραφέας και είναι προφανώς γνωστός για το ότι έχει δημιουργήσει εκπληκτικούς ρόλους, πολύ ισχυρούς, περίπλοκους ρόλους για γυναίκες για πολλά, πολλά, πολλά χρόνια και το να μπω σε αυτή τη γενεαλογία υπέροχων γυναικών ηθοποιών με έκανε να νιώσω τρομοκρατημένη αλλά και εξαιρετικά προνομιούχα και ήταν και μία ευθύνη επίσης," είπε η ηθοποιός.

Το θέμα του Woody Allen είναι πολύ ευαίσθητο στο Hollywood, με πολλούς να διαμάχονται αφού ο Allen κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση από την υιοθετημένη κόρη του, Dylan Farrow.

Εν μέσω του κινήματος #MeToo, είναι μία πολύ έντονη στιγμή να επαινέσεις κάποιον που έχει κατηγορηθεί για παιδική κακοποίηση και πολλοί πιστεύουν πως οι εκφράσεις των Margot Robbie, Saoirse Ronan και Jessica Chastain που βρίσκονταν δίπλα στη συνέντευξη, αντικατοπτρίζουν την άβολη εκείνη στιγμή.

Οι εκφράσεις αυτές δεν αντικατοπτρίζουν μόνο τις σκέψεις των ηθοποιών, αλλά και όλου του υπόλοιπου κόσμου γι' αυτό άλλωστε το βίντεο έχει κάνει τον γύρο των social media. 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν 500 πανέμορφες γυναίκες απ' όλο τον κόσμο φωτογραφήθηκαν

14 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ| KATE WINSLET| WOODY ALLEN| VIRAL
MORE FOR YOU