Η οικογένεια Obama ευχήθηκε "χρόνια πολλά" με τον καλύτερο τρόπο

Μία φωτογραφία της οικογενείας κατάφερε να συγκινήσει ολόκληρο το Twitter

Αφροδίτη Σακκά
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚΑ Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017
Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017
Φωτο: www.visualhellas.gr

Μπορεί αυτά να ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα μετά από οκτώ χρόνια που ο Barack Obama δεν ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ, ωστόσο, εκείνος και η οικογένειά του συνέχισαν την ετήσια παράδοση να εύχονται Καλά Χριστούγεννα στο κοινό τους. Και φέτος, οι ευχές ήταν καλύτερες από ποτέ.

"Εκ μέρους της οικογένειας Obama, Καλά Χριστούγεννα!" έγραψε ο πρώην πρόεδρος στο Twitter. "Σας ευχόμαστε ευτυχία και ειρήνη γι' αυτές τις γιορτές".

Οι θερμές ευχές συνοδεύονταν από μία οικογενειακή φωτογραφία που περιλάμβανε τον Barack, τη Michelle, τη Sasha, τη Malia... και προς έκπληξή μας, τον Scooby Doo(!)

Βέβαια, το Twitter δεν επικεντρώθηκε εκεί. Οι fans της οικογένειας άδραξαν την ευκαιρία για να ικετεύσουν την οικογένεια να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο.

"Μας λείπεις", "Γύρνα πίσω", "Καλά Χριστούγεννα στον αγαπημένο μας πρόεδρο", ήταν μερικά από τα posts που κατέκλυσαν την πλατφόρμα.

Δυστυχώς, όσα tweets κι αν γραφτούν, ο Barack Obama δεν θα μπορέσει να γίνει ξανά πρόεδρος των ΗΠΑ. Η Michelle όμως;

 

Gallery: Δείτε ακόμη το σπάνιο λεύκωμα από τα 8 χρόνια προεδρίας του Barack Obama

15 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: MICHELLE OBAMA| BARACK OBAMA| SASHA OBAMA| MALIA OBAMA| ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2017
MORE FOR YOU