Ο Kanye West ξεπέρασε τον εαυτό του με το δώρο του στη Kim Kardashian

Τι μπορείς να πάρεις σε μία γυναίκα που έχει τα πάντα;

The Jennettes
THE JENNETTES Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017
Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017
Φωτο: www.visualhellas.gr

Τι μπορείς να πάρεις σε μία γυναίκα που έχει τα πάντα; Αν είσαι ο Kanye West, η απάντηση δεν είναι όσο αστραφτερή όσο τη φαντάζεστε.

Σύμφωνα με το People, ο rapper/σχεδιαστής μόδας/σύζυγος της Kim Kardashian, γέμισε τη χριστουγεννιάτικη κάλτσα της συζύγου του με πλουσιοπάροχα αλλά και πρακτικά δώρα: Μετοχές αξίας άνω των 200.000 δολαρίων σε εταιρείες όπως Netflix, Adidas, Apple, The Walt Disney Company και Amazon. Για να συνοδεύσει το πιστοποιητικό της κάθε μετοχής, ο West συμπεριέλαβε ένα ζευγάρι ακουστικά της Apple, μία κούκλα Mickey Mouse, τρία ζευγάρια κάλτσες Αdidas, gift cards για το Netflix και το Amazon, φωτογραφίες των οποίων η σύζυγός του μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers της στο Instagram. Στη φωτογραφία έγραψε: "Καλύτερος σύζυγος!"

Σίγουρα ο ενθουσιασμός του να ανοίγεις 150 δώρα δεν είναι ο ίδιος με το να ανοίγεις πιστοποιητικά. Ναι -150 δώρα. Σύμφωνα με το Entertainment Tonight, o Kanye το 2015 αγόρασε στη Kim 150 δώρα. Ωστόσο, τα λεφτά δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα, και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, η Kim πρέπει να έχει πάνω από 900 μετοχές στη κάθε εταιρεία πλέον.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις πιο όμορφες φωτογραφίες του Kanye West και της Kim Kardashian

13 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 



Tags: KIM KARDASHIAN| KANYE WEST| ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2017




MORE FOR YOU