Αν ταξιδέψατε πρόσφατα με αεροπλάνο, μπορεί να καθίσατε δίπλα στον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle

Ο Harry και η Meghan ταξίδεψαν σε οικονομική θέση, δίπλα στις τουαλέτες του αεροπλάνου και δεν το κατάλαβε κανείς

Αφροδίτη Σακκά
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚΑ Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2018
Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2018
Φωτο: www.visualhellas.gr

Ο πρίγκιπας Harry και η αρραβωνιαστικιά του, Meghan Markle, ταξίδεψαν στη Γαλλική Ριβιέρα για την Πρωτοχρονιά, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Το ζευγάρι πέταξε με πτήση της British Airways για τη Νίκαια, όπου υποδέχτηκαν το νέο έτος. Με σκοπό να αποφύγουν να τους αναγωνρίσουν οι υπόλοιποι επιβάτες, ο Harry και η Meghan επιβιβάστηκαν πρώτοι και κατευθύνθηκαν αμέσως στο πίσω μέρος του αεροπλάνου, δίπλα στις τουαλέτες.

Επίσης, κράτησαν τρεις σειρές θέσεων από κάθε πλευρά του αεροπλάνου κενές, παρ' ότι ταξίδευαν μόνο εκείνοι και τρεις "αγχωμένοι" σωματοφύλακες, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Gallery: Τι φόρεσαν η Kate Middeton και η Meghan Markle στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση

6 photos

Ο πρίγκιπας κάθισε δίπλα στο παράθυρο, φορώντας ένα καπέλο του μπέιζμπολ κατεβασμένο χαμηλά στο πρόσωπό του, ενώ η Markle φόρεσε ένα μαύρο σκουφί.

Το ζευγάρι, που πρόκειται να παντρευτεί τον Μάιο, έχουν προσλάβει το catering Table Talk για τη μεγάλη μέρα, σύμφωνα με τη Telegraph, την η ίδια εταιρεία που είχαν προσλάβει ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton στον γάμο τους το 2011, όπως και η Pippa Middleton.

 

Gallery: Δείτε ακόμη πώς πετυχαίνει το φυσικό της make up look η Meghan Markle

9 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ| ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ HARRY| ROYALS| MEGHAN MARKLE
MORE FOR YOU