Ο λόγος που η Melania Trump ήταν συνεχώς έτοιμη να κλάψει στην ορκωμοσία του συζύγου της

Ένα νέο βιβλίο για τον Donald Trump αποκαλύπτει μερικά στοιχεία που έχουν σοκάρει -συμπεριλαμβανομένου του ότι η Ivanka Trump σχεδιάζει να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ

Αφροδίτη Σακκά
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚΑ Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018
Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018
Φωτο: www.visualhellas.gr

Το Fire and Fury: Inside the Trump White House, γραμμένο από έναν δημοσιογράφο ονόματι Michael Wolff, αποκαλύπτει πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ θεωρεί τον Λευκό Οίκο τρομακτικό και πως η Ivanka Trump έχει όνειρο να γίνει η ίδια πρόεδρος.

Ενώ, φυσικά, ο Λευκός Οίκος αρνείται σχεδόν τα πάντα, ο Wolff δήλωσε πως μπόρεσε να "πάρει ενός είδους ημι-μόνιμη θέση στον καναπέ της Δυτικής πτέρυγας" μετά την ορκωμοσία του Trump.

Aνάμεσα σε άλλα, ο Wolff αναφέρει πως η Melania και ο Trump μάλωναν συνεχώς την ημέρα της ορκωμοσίας. Ο Trump δεν απήλαυσε καν ο ίδιος την ορκωμοσία του. Ήταν θυμωμένος που οι πιο διάσημοι celebrities σνόμπαραν το γεγονός, ήταν δυσαρεστημένος με τη διαμονή στο Blair House και ήταν εμφανές πως μάλωνε συνεχώς με τη Melania η οποία ήταν έτοιμη να κλάψει κάθε λεπτό. Επιπλέον, ο Wolff αναφέρει πως κανείς δεν πίστευε πραγματικά πως ο Trump θα νικούσε -ούτε και ο ίδιος. Την ημέρα των εκλογών, η Melania έκλαιγε με λυγμούς και ο Trump ήταν αρχικά μπερδεμένος, αργότερα τρομοκρατημένος και τέλος, η τελευταία μεταμόρφωση: Όταν έγινε ο άνθρωπος που άρχισε να πιστεύει πως άξιζε και είχε όλες τις ικανότητες να γίνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Η εκπρόσωπος της Melania αρνήθηκε πως εκείνη δεν υποστήριζε τον σύζυγό της.

 

Gallery: Αυτό ήταν το φόρεμα αξίας 5.500 δολαρίων που φόρεσε η Melania Trump την Πρωτοχρονιά

3 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΒΙΒΛΙΟ| MELANIA TRUMP| DONALD TRUMP| IVANKA TRUMP
MORE FOR YOU