Η Sarah Michelle Gellar βάφει τα νύχια του γιού της και προκαλεί αντιδράσεις

Το κορίτσι της σειράς Buffy The Vampire Slayer βρέθηκε στο προσκήνιο, αλλά όχι για το υποκριτικό της ταλέντο.

Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018 Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018
www.visualhellas.gr

Μπορεί η καριέρα της Sarah Michelle Gellar να βρισκόταν στο απόγειο της τη δεκαετία του '90 με τους ρόλους της στο Scream 2 και το Cruel Intentions αλλά και την πετυχημένη σειρά Buffy The Vampire Slayer, ωστόσο η ηθοποιός βρέθηκε και πάλι στο προσκήνιο, αλλά όχι για το υποκριτικό της ταλέντο.

Η Sarah πήρε την 8χρονη κόρης Charlotte και τον 5χρονο γιο Rocky μαζί της στο ραντεβού που είχε για μανικιούρ. Μέχρι εδώ όλα καλά. Όμως η ηθοποιός δεν αρκέστηκε στο να βάψει μόνο τα δικά της νύχια, αλλά έβαψε και του γιού της. Στη συνέχεια έβγαλε φωτογραφίες και τις ανέβασε στο Instagram, γράφοντας ότι ο γιος της προτίμησε το γυαλιστερό μαύρο βερνίκι όπως και η μαμά του.

 

 

Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε οι αντιδράσεις και τα σχόλια ήταν πάρα πολλά. Μάλιστα κάποιοι ανέφεραν ότι αυτό που κάνει πρέπει να θεωρηθεί ως κακοποίηση, γιατί μπορεί να δημιουργήσει στο παιδί αμφιβολίες για το πραγματικό του φύλο.

 

 

Εκτός όμως από τους επικριτές, υπήρχαν και πολλοί που συνεχάρησαν την ηθοποιό για την πρωτοβουλία της, θεωρώντας ότι στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα για τις διακρίσεις των δυο φύλων. 

 Tags: ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ| ΗΘΟΠΟΙΟΣ| INSTAGRAM| SARAH MICHELLE GELLAR
MORE FOR YOU