Ο λόγος που η Kylie Jenner κρατάει κρυφή την εγκυμοσύνη της

Κανονικά θα περίμενε κανείς να μην σταματάει τις αναρτήσεις και τα posts, αλλά η Kylie αποφάσισε να κάνει τη διαφορά.

The Jennettes
THE JENNETTES Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018
Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018

Από τη στιγμή που ανήκει στην οικογένεια των Kardashian/Jenner, θα περίμενε κανείς από τη νεαρή Kylie να μην σταματά τις αναρτήσεις και τα posts σχετικά με την εγκυμοσύνη της, σωστά; Λάθος, όπως φαίνεται, αφού η ίδια καλά καλά δεν έχει καν επιβεβαιώσει την είδηση.

 

 

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκαναν στο Us Weekly άνθρωποι από το περιβάλλον της εγκυμονούσας celebrity, αυτό συμβαίνει επειδή η ίδια είδε την εγκυμοσύνη της σαν μια ευκαιρία να πατήσει ένα μικρό pause σε όλη αυτή τη δημοσιότητα. «Είναι πολύ χαρούμενη για την εγκυμοσύνη αλλά δεν θέλει να το μοιραστεί με τον κόσμο. Είναι καθαρά δική της προτίμηση, θέλει να διατηρήσει μία πλευρά της ζωής της ιδιωτική».

Gallery: Οι πιο έντονες αλλαγές στα μαλλιά της Kylie Jenner

12 photos

Μάλιστα, προς έκπληξη όσων θα περίμεναν ότι οι αρμόδιοι που χειρίζονται τις δημόσιες σχέσεις της οικογένειας θα έκαναν το ίδιο και με τα νέα της εγκυμοσύνης, όσοι γνωρίζουν την Kylie μιλάνε για ένα κορίτσι με πολύ ισχυρή προσωπικότητα και έντονο πείσμα, κάτι που την έκανε να μην παρεκκλίνει καθόλου από την απόφαση που διαβάσατε πιο πάνω. «Όταν παίρνει μια απόφαση, την ακολουθεί. Αυτό ήταν κάτι που το αποφάσισε από την αρχή της εγκυμοσύνης της και δεν πρόκειται να το αλλάξει».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ| KYLIE JENNER| KYLIE JENNER ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ
MORE FOR YOU