Η Anna Wintour σπάει τη σιωπή της για το σκάνδαλο με τον Mario Testino

Η editor-in-chief της Vogue μιλάει για τις νέες κατηγορίες σχετικά με τον δημοφιλή φωτογράφο μόδας

Αφροδίτη Σακκά
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚΑ Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018
Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018
Φωτο: www.visualhellas.gr

H Anna Wintour ανακοίνωσε πως η Conde Nast βάζει σε "πάγο" την επαγγελματική της σχέση με τους φωτογράφους Mario Testino και Bruce Weber, μετά από κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση που βρήκαν το φως της δημοσιότητας πρόσφατα.

Η editor-in-chief της Vogue και καλλιτεχνική διευθύντρια της Conde Nast, σχολίασε τις κατηγορίες σε ένα μήνυμα που ανέβηκε στο site του περιοδικού το Σάββατο, αφού οι New York Times δημοσίευσαν πως 13 άνδρες βοηθοί και μοντέλα ισχυρίζονται πως o Weber έδειξε πιεστική σεξουαλική συμπεριφορά, συχνά κατά τη διάρκεια φωτογραφήσεων. Και οι δύο φωτογράφοι έχουν αρνηθεί τις κατηγορίες.

"Και οι δύο είναι προσωπικοί μου φίλοι που έχουν κάνει εξωπραγματικές συνεισφορές στη Vogue και σε άλλα περιοδικά της Conde Nast ανά τα χρόνια, και έχουν και οι δύο εκφράσει αντιρήσσεις ή αρνήσεις σε αυτά που κυκλοφόρησαν", είπε η Wintour στη δήλωση. "Πιστεύω έντονα στην αξία των τύψεων της συνείδησης και στη συγχώρεση, αλλά παίρνω τις κατηγορίες πολύ στα σοβαρά, και εμείς στη Conde Nast, αποφασίσαμε να θέσουμε τη συνεργασία μας με τους δύο φωτογράφους σε αναμονή για το άμεσο μέλλον".

Οι δύο φωτογράφοι δεν έχουν απαντήσει στα σχόλια της Wintour.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τα πιο iconic εξώφυλλα του Mario Testino για τη Vogue

7 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: VOGUE| MARIO TESTINO| ANNA WINTOUR| ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ| BRUCE WEBER
MORE FOR YOU