Γιατί η Meghan Markle πουλάει περισσότερο από την Kate Middleton;

Η Brand Finance εκτιμά ότι το εισόδημα της Markle στην βασιλική οικογένεια θα μπορούσε να φτάσει στα $ 677 εκατομμύρια (£ 500 εκατομμύρια) φέτος

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018
Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018
www.visualhellas.gr

Κάτι ανάλογο είχε γίνει και με την Kate Middleton, όταν είχε ανακοινωθεί ότι θα γίνει και επίσημα βασιλικό μέλος. Τώρα ωστόσο είναι η σειρά της Meghan Markle, η 36χρονη αμερικανίδα ηθοποιός, η οποία έχει γίνει αντικείμενο γοητείας από τους οπαδούς της Βρετανίας και των ΗΠΑ.

Ό.τι κι αν φορέσει ή κάνει η Meghan Markle και βγει στη δημοσιότητα γίνεται ειδωλολατρία - και αυτό μεταφράζεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για τη βρετανική οικονομία.

Η Brand Finance εκτιμά ότι το εισόδημα της Markle στην βασιλική οικογένεια θα μπορούσε να φτάσει στα $ 677 εκατομμύρια (£ 500 εκατομμύρια) φέτος, ανέφερε το Forbes, αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. Αν ο γάμος της Middleton και του Prince William ήταν top θέμα για το 2011, η εμμονή του κοινού με τη Markle θα είναι ακόμα μεγαλύτερη με την πάροδο του χρόνου - ειδικά αν αργότερα αποκτήσει και παιδί.

Η Markle ακολουθεί τα βήματα της Middleton, της οποία το status αξίζει περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια ετησίως στη βρετανική βιομηχανία μόδας.

Αλλά με τις βάσεις της Markle στις Ηνωμένες Πολιτείες, στον Καναδά και τώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο - και ένα στιλ που είναι πιο μοντέρνο και λιγότερο παραδοσιακό από της Middleton - είναι πιθανό το πρόσφατα κίνημα "Meghan effect" να κυριαρχήσει πιο γρήγορα από το "Kate effect".

Δείτε ακόμη στην gallery που ακολουθεί το natural makeup look που επιλέγει η Meghan Markle:

9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: KATE MIDDLETON| FORBES| ΠΑΛΑΤΙ| MEGHAN MARKLE| ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
MORE FOR YOU