Η πραγματική ιστορία του πώς γνωρίστηκαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle

Το πρόσωπο πίσω από τη γνωριμία του διασημότερου royal ζεύγους του 2018

Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018 Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018
Φωτο: www.visualhellas.gr

Πριν γίνουν το διασημότερο royal ζευγάρι του κόσμου, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle γνωρίστηκαν σ’ ένα ραντεβού στα τυφλά το καλοκαίρι του 2016. Στην κοινή τους συνέντευξη το Νοέμβριο αποκάλυψαν ότι γνωρίστηκαν μέσω κάποιου τρίτου, στην ταυτότητα του οποίου δεν αναφέρθηκαν.

Τελικά αποδείχθηκε πως τη συνάντηση κανόνισε η Violet von Westenholz – διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του Ralph Lauren, γνωστή της μέλλουσας πριγκίπισσας από το χώρο και παιδική φίλη του Harry. Ανήκει στο στενό κύκλο της βασιλικής οικογένειας, καθώς ο πατέρας της είναι στενός φίλος του Καρόλου και η μικρότερη αδελφή της είχε χαρακτηριστεί ως μια από τις "εν δυνάμει συντρόφους του".  Πήρε την απόφαση να τους συστήσει όταν ο πρίγκιπας της εκμυστηρεύτηκε ότι δυσκολεύεται πολύ να βρει κάποια κοπέλα που να του ταιριάζει πραγματικά. Αρχικά δεν ήξεραν τίποτα ο ένας για τον άλλο - η μόνη απορία της Meghan ήταν «Είναι καλό παιδί;». Εκείνος δεν είχε δει καν τη σειρά Suits στην οποία εκείνη πρωταγωνιστούσε, δεν είχε ιδέα ποια είναι, αλλά όταν τη συνάντησε εντυπωσιάστηκε.

Το πρώτο αυτό ραντεβού στα τυφλά, λοιπόν, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και για τους δυο. Ο γάμος τους είναι προγραμματισμένος για τις 19 Μαΐου του 2018.

 

Gallery: Δείτε ακόμη την πιο πρόσφατη εμφάνιση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στο Cardiff

6 photos

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 Tags: ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ HARRY| ROYALS| MEGHAN MARKLE
MORE FOR YOU