Η νέα εξέλιξη στο χωρισμό Brangelina

Οι fans του Brad Pitt θα χαρούν με αυτά τα νέα.

The Jennettes
THE JENNETTES Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018
Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018

Τι κι αν έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος και έξι μήνες από τον πιο πολυσυζητημένο χωρισμό, του Brad Pitt και της Angelina Jolie... κάθε φορά που προκύπτει κάποια εξέλιξη είμαστε alert να ενημερωθούμε. 

Όταν ήρθε ο χωρισμός για το ζευγάρι, υπήρξαν αρκετές διαφωνίες, αλλά και τσακωμοί μεταξύ τους, απ'ότι φαίνεται όμως όλα έχουν ξεπεραστεί και το πρώην ζευγάρι έεχει βρει τη χρυσή τομή.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα του περιοδικού Life & Style, οι δυο τους διατηρούν άριστη σχέση και έχουν βρεί μία μέση λύση για την κηδεμονία των παιδιών. Κάτι που ο Brad διεκδικούσε έντονα στο δικαστήριο, καθώς η Angelina δεν του επέτρεπε καν να δει τα παιδιά.
Το ρεπορτάζ αναφέρει επίσης ότι το ζευγάρι είναι πολύ κοντά στο να οριστικοποιήσει το διαζύγιο και όλα να πάρουν το δρόμο τους.

"Ο Brad και η Angelina είναι πολύ κοντά στο να λάβουν μία συμφωνία για το θέμα των παιδιών τους. Η κατάσταση μεταξύ τους είναι πολύ καλή, σε σχέση με τον παρελθόν και είναι σε θέση να οριστικοποιήσουν τόσο το διαζύγιο, όσο και την κηδεμονία των παιδιών τους περίπου μέχρι τα μέσα του Φεβρουαρίου", ανέφερε μια πηγή.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί ένα φωτογραφικό αφιέρωμα στον γοητευτικό Brad Pitt!

21 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ANGELINA JOLIE| BRAD PITT| ΧΩΡΙΣΜΟΣ| BRANGELINA
MORE FOR YOU