Η Sarah Jessica Parker μίλησε ανοιχτά για το θέμα της Kim Cattrall και δήλωσε τα συναισθήματά της

Ποια διάσημη ηθοποιός ακούγεται ότι θα αναλάβει το ρόλο της Samantha Jones;

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018
Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018

Όλα τα καλά πράγματα φτάνουν στο τέλος και απ' ότι φαίνεται το Sex and the City, μετά τις εξελίξεις με την Kim Cattrall και των μελών του cast πάει προς τα εκεί.

 

Όταν η Sarah Jessica Parker ρωτήθηκε για το πώς αισθάνθηκε με τις αντιδράσεις της ηθοποιού κατά τη διάρκεια του "Watch What Happens Live", η ίδια απάντησε τα εξής:

"Απλά πληγωμένη", είπε στον Andy Cohen. "Εννοώ όλη αυτή την εβδομάδα, εσείς και εγώ μιλήσαμε για αυτό ατέλειωτα και δεν ξέρω πως να το πω, αλλά πραγματικά με αναστατώνει να μου μένουν όλα αυτά σαν εμπειρία. Είναι λυπηρό, αλλά πάντα πιστεύω ότι αυτό που μας συνδέει μαζί είναι αυτή η μοναδική εμπειρία, μια επαγγελματική εμπειρία η οποία έγινε προσωπική γιατί κράτησε αρκετά χρόνια από τη ζωή μας, γι' αυτό ελπίζω κάποτε να αλλάξει γνώμη για όσα έχει πει. Περάσαν τόσα χρόνια, κάνοντας κάτι τόσο ξεχωριστό που οι άνθρωποι συνδέθηκαν, ταυτίστηκαν με αυτό και πραγματικά είναι ένα τόσο μεγάλο προνόμιο".

Ο Andy Cohen ρώτησε επίσης για το θέμα της αντικατάστασης στο ρόλο της Samantha και η SJP απάντησε: "Νομίζω ότι από τη στιγμή που όλοι έχουμε βιώσει τόσο μεγάλη θλίψη με τις εξελίξεις, ίσως ο Michael Patrick [King] μπορεί να γυρίσει πίσω και να σκεφτεί τι θέλει να κάνει και πώς μπορεί να προχωρήσει. Αυτή είναι η πιο σαφής απάντηση που έχω δώσει μέχρι στιγμής! "

Να σας πούμε ότι δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ίσως υπάρξει αντικατάσταση της Kim Cattrall, με την Sharon Stone.
Να πούμε ότι αναμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις.

10+ looks της Carrie Bradshaw που δε θα ξεχάσουμε ποτέ

18 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: SARAH JESSICA PARKER| SEX AND THE CITY| KIM CATTRALL| SAMANTHA JONES
MORE FOR YOU