Μια σταρ στο μετρό: Η Κέιτ Μπλάνσετ απαρατήρητη στο πλήθος

Αντίθετα με πολλούς άλλους, νεότερους και νεότερες χωρίς την ίδια απήχηση και καριέρα με αυτήν, η πολυβραβευμένη ηθοποιός επιλέγει ένα χαμηλό προφίλ

Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018 Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018
www.visualhellas.gr

Μια γυναίκα και ένας άνδρας κάθονται σε διπλανά καθίσματα του λονδρέζικου μετρό και συνομιλούν. Εικόνα της καθημερινότητας που επαναλαμβάνεται χιλιάδες φορές κάθε ημέρα και περνά απαρατήρητη θα πείτε.

Και πράγματι, δεν μοιάζει να έχει κάτι το ιδιαίτερο, ακόμα και αν αυτή η γυναίκα είναι η πολυβραβευμένη ηθοποιός Κέιτ Μπλάνσετ.

Το ενσταντανέ που φωτογράφισε επιβάτης από το απέναντι κάθισμα και ανέβασε μετά στο Twitter δείχνει ακριβώς ότι η Μπλάνσετ είναι από  εκείνες τις πολύ μεγάλες σταρ που δεν έχουν ανάγκη από σωματοφύλακες και συνοδεία.

«Ήταν τόσο απορροφημένη στη συζήτηση με τον άντρα της που δεν με είδε καν να τραβάω τη φωτογραφία», είπε αργότερα ο νεαρός φοιτητής που δηλώνει φαν της Μπλάνσετ.

«Παρόλο που ήταν νωρίς το πρωί, έδειχνε υπέροχη, τόσο φυσική και πολύ πιο όμορφη από κοντά. Νόμιζα πως θα την αναγνωρίσουν όλοι αλλά τελικά δεν την κατάλαβε κανείς», πρόσθεσε.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΗΘΟΠΟΙΟΣ| KATE BLANCHETT
MORE FOR YOU