Αυτή η ηθοποιός εμφανίστηκε ξυπόλυτη μπροστά στη Kate Middleton και την αποκάλεσε "γλυκιά μου"

Άβολο. Πολύ άβολο.

The Jennettes
THE JENNETTES Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018
www.visualhellas.gr

H Allison Janney απ' ότι φαίνεται πέρασε υπέροχα στα BAFTAs το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Όχι μόνο κέρδισε το βραβείο Best Supporting Actress, αλλά κατάφερε να γνωρίσει και δύο από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας -τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton. Υπήρξε μόνο ένα θέμα: Η Janney ήταν ξυπόλυτη. Η ηθοποιός εθεάθη να φεύγει από την τελετή χωρίς τα παπούτσια της την Κυριακή το βράδυ (ξέρουμε όλες αυτό το συναίσθημα), αλλά δεν τα είχε φορέσει ξανά όταν συνάντησε την Kate και τον William.

"Συνάντησα πράγματι την Kate και τον William και εκείνη φορούσε τακούνια και είναι έγκυος, οπότε ένιωσα λίγο περίεργα να στέκομαι εκεί με τα γυμνά μου πόδια," είπε η Janney στον James Corden στο The Late Late Show.ξυπόλυτη, ήταν απίστευτο το ότι είναι τόσο ψηλή," συμπλήρωσε η Janney. "Της είπα πως ήμουν ξυπόλυτη και της είπα πως θα έπρεπε να βγάλει τα παπούτσια της γιατί είναι έγκυος," συνέχισε η ηθοποιός. "Ήταν μία άβολη στιγμή."

Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως καταλάθος αποκάλεσε την Middleton με ένα χαριτωμένο όνομα. "Την είπα "γλυκιά μου" και ίσως αυτό να μην ήταν το βασιλικό πρωτόκολλο," είπε. 

Όπως αποδείχθηκε, δεν είναι το σωστό πρωτόκολλο. Η επίσημη ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας αναφέρει πως το κοινό παραδοσιακά αποκαλεί τις γυναίκες royals "Υψηλοτάτη" ή "Κυρία". Δυστυχώς, το "γλυκιά μου" δεν είναι στη λίστα. Αλλά ευτυχώς για τη Jannet, δεν αναφέρονται τα γυμνά πόδια. 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Janney με τον James Corden παρακάτω:

 

Gallery: Δείτε ακόμη την υπέροχη τουαλέτα που φόρεσε η Kate Middleton στα BAFTAs

6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: KATE MIDDLETON| ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ WILLIAM| ALLISON JANNEY| BAFTAS 2018
MORE FOR YOU