Ο Jason Lewis ή αλλιώς "Smith Jerod" παίρνει θέση για τη διαμάχη της Kim Cattrall με την SJP

Ποια πιστεύετε ότι υποστηρίζει με την άποψή του;

The Jennettes
THE JENNETTES Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018
Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018

Όπως έχουν εξελιχθεί οι καταστάσεις έχουμε καταλάβει ότι η Kim Cattrall και η Sarah Jessica Parker όχι απλά δε θα συμπρωταγωνιστήσουν ξανά μαζί, αλλά δεν πρόκειται καν να μιλήσει η μία στην άλλη ακόμα και σε μία τυχαλια συνάντηση. Η διαμάχη μεταξύ τους έγινε δημόσια μετά από ανάρτηση της Kim, όπου της ζητούσε να μην ασχοληθεί ξανά μαζί της, δε δέχθηκε καν το μήνυμα που της έστειλε για την απώλεια του αδερφού της.

Από τότε λοιπόν το ίντερνετ έχει χωριστεί σε δύο ομάφες, σε αυτή της Kim και στης SJP.

Σε όλα αυτά τα γεγονότα εξέφρασε την άποψή του και ο Jason Lewis ή αλλιώς ο Smith Jerod ο σύντροφος της Samantha στην ταινία SATC. Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε να υποστηρίξει αυτή την ομάδα, αλλά δείτε ωστόσο πώς εξέφρασε την άποψή του.

"Αν δεν μπορείς να πεις κάτι ωραία, μην το πεις καθόλου. Κοιτάξτε αυτό που έχω να πω είναι ότι η Sarah ήταν πάντα τόσο γλυκιά και τόσο καλή επαγγελματίας και νομίζω ότι ο κόσμος θυμάται την γαλήνη τους και τα πράγματα που δόθηκαν σε εκείνες και πραγματικά νομίζω ότι θα σταματήσω εδώ, γιατί δεν έχω τίποτα καλό να πω΄". Όταν μάλιστα το ρώτησαν ξεκάθαρα ποια ομάδα υποστηρίζει, ο ίδιος απάντησε ότι είναι με το team SJP και παραδέχθηκε ότι η Sarah Jessica είναι τόσο καλή γενικότερα αλλά και με εκείνον συγκεκριμένα. Ένας ακόμη στην ομάδα SJP, αναμένο με να δούμε αν οι αντίπαλοι θα δώσουν απάντηση.

Δείτε ακόμη στην gallery που ακολουθεί αγαπημένα looks της Carrie Bradshaw:

18 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: SARAH JESSICA PARKER| CARRIE BRADSHAW| SEX AND THE CITY| KIM CATTRALL| SAMANTHA JONES| JASON LEWIS| SMITH JERROD
MORE FOR YOU