Η συγκινητική φωτογραφία της Chiara Ferragni μέσα από το μαιευτήριο

Με δάκρυα στα μάτια μέσα στην αγκαλιά του αρραβωνιαστικού της, περνάει το πιο γλυκό μήνυμα για τη μητρότητα.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018
Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018

Χθες το βράδυ μέσα από ένα πανέμορφο Instagram post, η πιο επιτυχημένη fashion blogger του κόσμου ανακοίνωσε ότι έγινε για πρώτη φορά μητέρα. Η Chiara Ferragni και ο αρραβωνιαστικός της, Fedez, υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδάκι και φυσικά η φωτογραφία συγκέντρωσε εκατομμύρια likes σε ελάχιστες ώρες.

Μετά την πρώτη ανακοίνωση, σειρά είχε μία δεύτερη φωτογραφία που δείχνει την Chiara με δάκρυα στα μάτια μέσα στην αγκαλιά του αρραβωνιαστικού της, περνάει το πιο γλυκό μήνυμα για τη μητρότητα.

 

 

"Αυτά ήταν τα ομορφότερα δάκρυα της ζωής μου. Ήταν η στιγμή που είδαμε τον Leo να έρχεται στη ζωή: ποτέ δεν είχα νιώσει τέτοιο συναίσθημα στο παρελθόν. Ήταν ένας μακρύς τοκετός και ήμουν εξουθενωμένη και το να ζω αυτή την εμπειρία με τον αγαπημένο μου στο πλευρό μου ήταν το καλύτερο κίνητρο. Έμοιαζε με σκηνή από ταινία, με όνειρο. Βάζω τα κλάματα με το που κοιτάω αυτή τη φωτογραφία γιατί σημαίνει τα πάντα για μένα. Σε αγαπάμε ήδη τόσο πολύ μικρέ Leoncino .#LeoncinoMio"

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ| ΓΕΝΝΑ| ΤΟΚΕΤΟΣ| THE BLONDE SALAD| CHIARA FERRAGNI| FEDEZ
MORE FOR YOU