Δεν θα πιστεύετε ποιος ξύρισε το κεφάλι της Kate Hudson

Η ηθοποιός έκανε μία τεράστια αλλαγή

The Jennettes
THE JENNETTES Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018
Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018
www.visualhellas.gr

Ποιος είπε πως ένα νέο κούρεμα σημαίνει και ακριβό κομμωτήριο; Σε μία εμφάνιση στο Βρετανικό show, Lorraine, η Kate Hudson είπε την ιστορία πίσω από το ξυρισμένο της κεφάλι. Απ' ότι φαίνεται, η καλύτερη φίλη της Hudson, η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, Sia, είναι τόσο καλή με τη κουρευτική μηχανή όσο και με το μολύβι και το χαρτί. 

Ωστόσο, η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως η Sia είχε λίγη βοήθεια: Τον 6χρονο γιο της Hudson, Bingham. "Ο μικρός μου και η Sia πήραν τη ξυριστική μηχανή," εξήγησε. "Είναι αστείο επειδή όταν το κάνεις για έναν ρόλο δεν το σκέφτεσαι και πολύ επειδή είσαι απλά έτοιμη γι' αυτό. Σκέφτεσαι 'Πάμε να το κάνουμε'", συνέχισε.

Η Hudson πρωταγωνιστεί με τη Maddi Ziegler στην επερχόμενη ταινία της Sia, Sister, ένα μουσικό δράμα βασισμένο σε μία ιστορία γραμμένη από την τραγουδίστρια. Είναι επίσης η πιο extreme αλλαγή της από την ταινία How to Lose a Guy in 10 Days. Μετά το κούρεμα, η Hudson εξομολογήθηκε πως υπήρξε ένα αρχικό σοκ, αλλά τελικά κατέληξε να εκτιμά το νέο της look. 

"Όταν τελείωσε, σκεφτόμουν: 'Το κεφάλι μου είναι ξυρισμένο... Θεε μου!'" Τώρα με τα μαλλιά της λίγο πιο μακριά, η Hudson εξήγησε στη Lorraine πως της λείπει το ξυρισμένο look της. "Μου άρεσε πραγματικά, μου λείπει. Ο σύντροφός μου μου χάιδευε το κεφάλι και με έπαιρνε ο ύπνος. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την αίσθηση. Δεν είχα νιώσει τίποτα παρόμοιο ποτέ."

Τίποτα δεν σηματοδοτεί το τέλος μίας εποχής και την έναρξη μίας νέας όπως μία αλλαγή στα μαλλιά. Δείτε την ιστορία της Hudson στο video.

 

Gallery: Δείτε ακόμη πώς βάφουμε τα μαλλιά μας το 2018

12 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΚΟΥΡΕΜΑ| KATE HUDSON| ΞΥΡΙΣΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ| SIA
MORE FOR YOU