Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Angelina Jolie

Απ' ότι φαίνεται, η ηθοποιός αποφάσισε να προχωρήσει στη ζωή της

The Jennettes
THE JENNETTES Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018
Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018
www.visualhellas.gr

Σύμφωνα με ένα νέο δημοσίευμα του Entertainment Tonight, η Angelina Jolie έχει προχωρήσει στη ζωή της και μετά τον χωρισμό με τον Brad Pitt. Παρ' ότι η νέα της σχέση χαρακτηρίστηκε ως "όχι σοβαρή" η ηθοποιός απ' ότι φαίνεται ψάχνει ξανά την αγάπη.

 

Μία πηγή αποκάλυψε στο ET πως "Η Angie είπε σε μερικούς φίλους πως δεν είναι έτοιμη να ξανακάνει σχέση, αλλά βγαίνει με έναν όμορφο, μεγαλύτερο άνδρα που είναι μεσίτης. Δεν είναι celebrity ή διάσημος με οποιονδήποτε τρόπο." Μπορεί ο νέος της άντρας δεν είναι απαραίτητα μόνιμη σχέση, τα νέα δεν είναι και τα καλύτερα για τους fans του διδύμου Jolie-Pitt, που ήλπιζαν πως μία μέρα θα επανενωθούν.

Η πηγή του ET ανέφερε πως "Ο κόσμος μιλάει για επανένωση, αλλά δεν θα συμβεί ποτέ. Τα πράγματα μεταξύ του Brad και της Angie δεν έληξαν καλά και ενώ έχουν προσπαθήσει να κάνουν ψυχανάλυση με τα παιδιά, με το ζόρι βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο."

Όσο για την ερωτική ζωή του Pitt, απ' ότι φαίνεται κι εκείνος βγαίνει με κάποια. Το ET αποκάλυψε πως ο ηθοποιός "δεν αποκαλύπτει με ποια βγαίνει, αλλά συνεχίζει να το κάνει. Οι γυναίκες με τις οποίες βγαίνει δεν είναι στα φώτα της δημοσιότητας."

 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν η Angelina Jolie πήγε με όλα της τα παιδιά στο Λούβρο

6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ANGELINA JOLIE| BRAD PITT| ΧΩΡΙΣΜΟΣ BRAD PITT ΚΑΙ Η ANGELINA JOLIE
MORE FOR YOU