Η παρέα του Dawson’s Creek επανασυνδέεται μετά από 20 χρόνια

Και ναι, μαζί τους βρίσκεται και η Jen Lindley

The Jennettes
THE JENNETTES Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018
Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018
www.visualhellas.gr

Πριν η Bella έπρεπε να διαλέξει μεταξύ ενός βαμπίρ και ενός λυκανθρώπου ή η Olivia Pope στη σειρά Scandal έπρεπε να διαλέξει μεταξύ Jake και Fitz, ένα άλλο τρίο κυριαρχούσε. Το Dawson's Creek περιλάμβανε το καλύτερο ερωτικό τρίο όλων των εποχών -το οποίο μετά από 20 χρόνια εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του Entertainment Weekly. Με αφορμή την 20η επέτειο της σειράς, ο Dawson Leery, η Joey Potter και Pacey Witte επανασυνδέονται για να μας υπενθυμίσουν πως η πραγματική αγάπη δεν πεθαίνει ποτέ. Και ναι, η Jen Lindley είναι επίσης στο εξώφυλλο, όπως και η Michelle Williams.

 

Αν κάτι ξεχωρίζει στο εξώφυλλο του Entertainment Weekly, είναι το πόσο διαφορετικές έχουν υπάρξει οι καριέρες των ηθοποιών. Αναμφίβολα, η πιο επιτυχημένη από τους πρωταγωνιστές είναι η Michelle Williams, η οποία έχει προταθεί για τέσσερα Oscars μέχρι σήμερα. Και ενώ ο γάμος έξι χρόνων της Katie Holmes με τον Tom Cruise μπορεί να επισκίασε για λίγο την καριέρα της, πρόσφατα η Holmes σκηνοθέτησε την πρώτη της ταινία. Ωστόσο, ο James Van Der Beek και ο Joshua Jackson περιορίστηκαν στη μικρή οθόνη. Ο ρόλος του Jackson στην σειρά The Affair θυμίζει λίγο από το ερωτικό τρίο του Dawson's Creek, μόνο που τώρα έρχεται δεύτερος. 

 

Gallery: Δείτε ακόμη 5+1 make up looks της Katie Holmes που παίρνουν άριστα

12 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: MICHELLE WILLIAMS| OLIVIA POPE| DAWSON’S CREEK| ENTERTAINMENT WEEKLY
MORE FOR YOU