Η Βασίλισσα Ελισάβετ πρωταγωνιστεί σε ντοκιμαντέρ μαζί με την Angelina Jolie

Τόσο ευδιάθετη, χαλαρή και με κέφι δεν την έχουμε ξαναδεί τη Βασίλισσα.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018
Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018

Δεν είναι πολλές οι φορές που έχουμε την ευκαιρία να δούμε τη Βασίλισσα Ελισάβετ σε πιο χαλαρές και ανέμελες στιγμές και μάλιστα χωρίς τα γνωστά ταγιέρ της. Τώρα όμως έρχεται ένα ντοκιμαντέρ για να αλλάξει την κατάσταση.

Με τίτλο «The Queen’s Green Planet», το short film που πρόκειται να προβληθεί από το Βρετανικό τηλεοπτικό κανάλι ITV στις 16 Απριλίου, μας δίνει την ευκαιρία να δουμε την Ελισάβετ Β’ να μιλά για τα αγαπημένα της κατοικίδια και για το τσάι, περπατώντας χαμογελαστή και ευδιάθετη στον κήπο του Backingham, φορώντας ένα εμπριμέ φλοράλ φόρεμα.

 

Η εικόνα της δεν μαρτυρά με τίποτα μια γυναίκα που σε λίγο καιρό συμπληρώνει τα 92 της χρόνια ενώ το highlight του όλου project είναι η εμφάνιση πολλών διάσημων guests, όπως τα δύο της εγγόνια, William και Harry αλλά και η Angelina Jolie, η οποία σε κάποιο σημείο του ντοκιμαντέρ περιγράφει την Ελισάβετ ως μια «αξιαγάπητη κυρία».
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ANGELINA JOLIE| ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ| ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ Β
MORE FOR YOU