Η Bella Hadid και ο The Weeknd δεν σταμάτησαν να φιλιούνται στο Coachella

Το διάσημο πρώην ζευγάρι μάλλον δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό.

Μαρία Μεϊντάνη
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΝΤΑΝΗ Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

Μπορεί να χώρισαν, μπορεί να έκαναν άλλες σχέσεις στο μεσοδιάστημα αλλά ένα είναι σίγουρο. H Bella Hadid και ο The Weeknd είχαν λείψει πολύ ο ένας στον άλλον. Το διάσημο πρώην ζευγάρι φαίνεται πως συναντήθηκε κατά τη διάρκεια του Coachella festival και, σύμφωνα με όσους τους είδαν από κοντά, δεν σταμάτησε να φιλιέται όλο το βράδυ. 

 

 

Οι δυο τους χώρισαν τον Νοέμβριο του 2016 με τον The Weeknd (κατά κόσμον Abel Tesfaye) να μην αργεί να βρει ξανά την αγάπη στο πρόσωπο της Selena Gomez, με την οποία ήταν μαζί για 10 περίπου μήνες. Το διάσημο πρώην ζευγάρι φαίνεται όμως πως συναντήθηκε κατά τη διάρκεια του Coachella festival και, σύμφωνα με όσους τους είδαν από κοντά, δεν σταμάτησε να φιλιέται όλο το βράδυ.  

Η Bella Hadid έφτιαξε δεύτερο Instagram και πλέον είναι μια άλλη

6 photos

Οι άνθρωποι που τους είδαν μαζί στο afterparty του Coachella περιέγραψαν το πώς φέρονταν οι δυο τους όλο το βράδυ, με τη Bella να δείχνει ιδιαίτερα χαρούμενη μιας και ποτέ δεν σταμάτησε να έχει αισθήματα για εκείνον. Όσοι τους ξέρουν λοιπόν κάνουν λόγο για επανένωση και αν ισχύει αυτό, τότε τα πράγματα προβλέπονται πολύ ενδιαφέροντα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: COACHELLA 2015| BELLA HADID| THE WEEKND| COACHELLA 2018
MORE FOR YOU