Η έγκυος Κate Hudson ποζάρει με τον Steven Tyler

Ο τραγουδιστής βρίσκεται πολύ κοντά στην οικογένεια της ηθοποιού

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018
Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018
www.visualhellas.gr

Τώρα που όλοι ξέρουν για την εγκυμοσύνη της Kate Hudson, η ηθοποιός μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα στο Instagram. Μάλιστα, σε ένα από τα πιο πρόσφατα πρωταγωνιστούν η φουσκωμένη της κοιλίτσα κι ένας θρύλος της ροκ, ο Steven Tyler.

Η 38χρονη και ο σύντροφός της, Danny Fujikawa, περιμένουν κοριτσάκι. Τη Δευτέρα, έγραψε «Το μωράκι παίρνει αγκαλιές από τον παππού Tyler αυτό το Σαββατοκύριακο», κάτω από μία πολύ γλυκιά φωτογραφία.

 

Η Hudson είναι φίλη με την κόρη του, Liv Tyler, από την εποχή που ήταν μαθήτριες και ο τραγουδιστής είναι πολύ κοντά στην οικογένειά της.

Η ηθοποιός και ο Fujikawa είναι ζευγάρι λίγο περισσότερο από 1 χρόνο, αλλά ήταν φίλοι πολύ καιρό πριν. Με το παρακάτω ποστ για την επέτειό τους, εκείνη διηγήθηκε την ιστορία της γνωριμίας τους. Αποκάλυψε πως την πρώτη φορά που τον είδε ήταν 23 ετών και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη αλλά δεν ήταν μέχρι 15 χρόνια αργότερα που η σχέση τους άλλαξε μορφή.

 

 

Η Kate έχει ήδη δύο γιους, τον 14χρονο Ryder Russel Robinson και τον 6χρονο Bingham Hawn Bellamy. Τη στηρίζουν πολύ σε αυτή την περίοδο της ζωής της, ενώ ανυπομονούσαν να μάθουν το φύλο του μωρού. Τόσο, που όταν έμαθαν πως θα αποκτήσουν αδελφή, ο ενθουσιασμός τους ήταν τεράστιος.

 

 

Gallery: Δείτε επίσης 9 φορές που η Chiara Ferragni είχε τέλειο ντύσιμο στην εγκυμοσύνη

9 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ| KATE HUDSON| LIV TYLER| AEROSMITH| STEVEN TYLER| ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ| STEVE TYLER
MORE FOR YOU