Στο μαιευτήριο η Kate Middleton

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε!

The Jennettes
THE JENNETTES Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018
Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018
www.visualhellas.gr

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και επίσημα, αφού η Kate Middleton εισήχθη στο νοσοκομείο σήμερα το πρωί, μαζί με τον πρίγκιπα William, όπως επιβεβαίωσε το παλάτι του Kensington με μία επίσημη δήλωση: "Η Αυτού Μεγαλειότης Η Δούκισσα του Cambridge εισήχθη στο St. Mary's Hospital, στο Paddington του Λονδίνου, νωρίτερα σήμερα το πρωί στα πρώιμα στάδια τοκετού. Η Δούκισσα μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο από το παλάτι του Kensington στην Πτέρυγα Lindo του St. Mary's Hospital με τον Δούκα του Cambridge."

H Δούκισσα συμπλήρωσε τις τελευταίες της βασιλικές υποχρεώσεις πριν βγει σε άδεια εγκυμοσύνης στα τέλη Μαρτίου, μερικές εβδομάδες από την ημερομηνία που είχε ανακοινώσει πως επρόκειτο να φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί. Πρόσφατα έκανε μία απρόσμενη εμφάνιση με τον πρίγκιπα William και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, στη λειτουργεία του Πάσχα, στο St. George's Chapel, στο κάστρο του Windsor.

Πηγές αναφέρουν στο E! News, πως οι τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της Kate ήταν γεμάτες από ξεκούραση και χαλάρωση.

Αναμένουμε για το φύλο του μωρού!

 

Gallery: Δείτε όταν η Kate Middleton έκανε μία εμφάνιση που θύμιζε πριγκίπισσα της Disney

6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέαTags: KATE MIDDLETON| ROYAL BABY| ROYALS| KATE MIDDLETON ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ
MORE FOR YOU